Yine Show TV, yine mafya dizisi! Ay Yapım, yeni bir mafya dizisi için hazırlıklara başladı! Bu sefer...

Birçok farklı içeriğe sahip olmasına rağmen sektörde mafya dizileri ile öne çıkan Show TV, ana sezonun başlamasına günler kala yeni bir proje için kolları sıvadı. Yeni projenin yine mafya temasına sahip olacağı öğrenildi. İşte Show TV’nin alışılmış konulardan birisine sahip olan yeni dizisine ilişkin ayrıntılar…

Yine Show TV, yine mafya dizisi! Ay Yapım, yeni bir mafya dizisi için hazırlıklara başladı! Bu sefer...

Bir süredir popülerliklerini arttırmaya devam eden dijital platformlar, ana akım medyada yayınlanan dizi projelerinin daha az tercih edilmesine sebep oldu. Tek platformda yüzlerce içeriğe ulaşabileceklerini ve içeriklerde RTÜK engellerinin olmadığını fark eden izleyiciler, TV kanallarındansa dijital kanalları seyretmeyi tercih etmeye başladı.

Son dönemlerde RTÜK’ün TV kanalları üzerinde oluşturduğu baskının giderek artması, senaryonun veya oyuncuların ne kadar iyi olduğuna bakılmaksızın dizilerin izlenme oranlarının düşmesine sebep oldu. Ek olarak dizilerde ele alınan konuların benzer olması ve projelerde boy gösteren isimlerin de hep aynı olması, izleyicilerin büyük bir bölümünü TV kanallarından soğuttu.

Düşen ana akım dizi reytingleri karşısında harekete geçen yapımcılar ve kanal yönetimleri, yeni sezon için farklı projeler üzerinde çalışmaya başladı. Yeni sezona ilişkin kanallardan haberler gelmeye devam ederken, bir yeni dizi haberi de Show TV’den geldi. Son dönemlerde sıklık ile mafya temalı diziler ile gündeme gelen ve birkaç projede de reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Show TV, yine benzer bir tema etrafında şekillenecek olan yeni projesi için hazırlıklara başladı.

YENİ PROJENİN ADI BELLİ OLDU!

Yine Show TV, yine mafya dizisi! Ay Yapım, yeni bir mafya dizisi için hazırlıklara başladı! Bu sefer... - Resim : 1Yine Show TV, yine mafya dizisi! Ay Yapım, yeni bir mafya dizisi için hazırlıklara başladı! Bu sefer... - Resim : 2

Show TV’nin yeni sezon için hazırlık içerisinde olduğu şu günlerde, kanalda yeni bir dizinin yayınlanmaya başlayacağı ve dizinin yine mafya temalı olacağı öğrenildi. Şimdilik gelen duyumlara göre dizinin isminin “Aile” olacağı bilgisi kaydedildi.

AŞK DA OLACAK!

Yeni diziye ilişkin henüz oyuncu kadrosu açıklanmadı ancak dizide çocuklarını korumak için mafya ile mücadele edecek olan bir annenin yaşantısının ele alınacağı öğrenildi. Ayrıca dizide aşkın da ön planda olacağı bildirildi.

ÜÇ KURUŞ BAŞARILI OLAMAMIŞTI!

“İçerde” ve “Çukur” dizileri ile reyting rekorlarını alt üst eden Show TV, aynı başarıyı Üç Kuruş dizisinde elde edemeden dizinin erkan final yapmasına karar vermişti.

Etiketler: show tv, Ay Yapım