Yıllar önce kadroya veda etmişlerdi geri dönüyorlar! Güldür Güldür “Bilal”ine kavuşuyor!

2013 yılında ilk bölümü yayınlanan yayınlandığı andan itibaren seyirciyi ekrana kilitleyen Güldür Güldür Show yeni sezonuna hazırlanıyor. Sevilen karakter Bilal'i canlandıran Onur Buldu, başarılı oyuncu Hasibe Eren bu sezon kadrosunda yer alacak isimler arasında bulunuyor. Diğer isimler ve detaylar haberimizde…

Yıllar önce kadroya veda etmişlerdi geri dönüyorlar! Güldür Güldür “Bilal”ine kavuşuyor!

TV ekranlarından sevilerek takip edilen komedi programı Güldür Güldür Show yeni projeleri ile bu sezonda yüzleri güldürmeye hazırlanıyor. Eylül ayı ile beraber yeniden seyircisiyle buluşacak olan komedi programına sevilen yüzler kadroya dahil oldu. Ali Sunal tarafından sunulan Show TV'de 2013 yılından beri yayınlanan program 10. sezonu ile ekranlara yeniden “merhaba” diyecek.

Kadroda bu sefer 3 isim dikkatleri çekiyor. Daha önceden yarışmada yer alan fakat bir süre ayrılmak zorunda kalan iki efsane isim geri dönüyor. Bunların yanında başarılı oyuncu Hasibe Eren de gruba katılmak için hazırlanıyor.

3 İSİM YENİ SEZONA DAHİL OLUYOR!

Geçmişte fan kitlesi oluşacak kadar sevilen ve sempatik tavırları ile kalplerde farklı bir yer edinen “Bilal” karakterine can veren Onur Buldu yeniden ekibe dahil oluyor. Önceki sezonlarda “Hüseyin” karakterini canlandıran ve sevilen Erdem Yener yeniden bu sezona dahil olacağını duyurdu. Sürpriz isim ise Hasibe Eren oldu. Başarılı oyuncu Hasibe Eren bu sezonun kadrosunda yerini alacak.

İSİMLER SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI!

Yıllar önce kadroya veda etmişlerdi geri dönüyorlar! Güldür Güldür “Bilal”ine kavuşuyor! - Resim : 1

Programın yeni sezon başlangıcında kadrosuna dahil olacak sürpriz isimler sosyal medyada müjde olarak paylaşıldı. Yapılan paylaşımda Güldür Güldür Show olarak 10. sezonumuzda yeni sürprizlerle karşınızdayız. Hoş Geldiniz Erdem Yener, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren yazıyordu.

2016 YILINDA VEDA ETMİŞTİ GERİ DÖNÜYOR!

Yarışmadaki performansı ile akıllarında kalan “Hüseyin” karakterine can veren Erdem Yener 2016 yılında programa veda etmişti. Yıllar sonra yine aynı karakter ile yapıma döndüğünü açıkladı.

Efsane isim Hasibe Eren doksanlı yıllarda “Sıdıka” karakteri ile akıllarda kalmıştı. Ardından Avrupa Yakasında ön plana çıkan Eren, Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi sevilen dizilerde de rol almıştı. Yeni sezonda Güldür Güldür Show kadrosuna katılmak için hazırlanıyor.