Yıldız Futbolcudan Beklenmedik Karar! Real Madrid'i Reddeden İsim Bakın Hangi Takımla Anlaştı!

Futbol dünyası bu gelişmeyi konuşuyor. Fransız ekibi PSG’nin yıldızlarından Xavi Simons’ın Real Madrid’in teklifini reddettiği ortaya çıktı! Anlaştığı yeni takım ise dikkat çekiyor! İşte detaylar…

Yıldız Futbolcudan Beklenmedik Karar! Real Madrid'i Reddeden İsim Bakın Hangi Takımla Anlaştı!

Transfer sezonunun açılmasının ardında futbol dünyasını sarsan haberler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Dünya futbolunda öne çıkan birçok takımın yeni sezon için anlaştığı ve görüşme yaptığı isimler kadar, futbolcuların reddettiği takımlarda gündem yaratıyor. Başarılı Fransız futbol devi Paris Saint – Germain’de forma giyen başarılı isim Xavi Simons, İspanyol devi Real Madrid takımından teklif aldığı, ancak transfer teklifini yıldız futbolcunun kabul etmediği öğrenildi. Ortaya çıkan bu detay sonrasında futbol dünyasında bu olay büyük yankı uyandırdı.

19 Yaşındaki Yıldız Futbolcunun Yeni Adresi Belli Oldu!

Yıldız Futbolcudan Beklenmedik Karar! Real Madrid'i Reddeden İsim Bakın Hangi Takımla Anlaştı! - Resim : 1

İspanyol devi Barcelona’nın altyapısı olan La Masia’da yetişen 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Xavi Simons, 3 yıldır Fransız ekibi PSG forması ile sahalarda mücadele ediyordu. Genç futbolcunun yeni takımının ise başarılı Hollanda temsilcisi PSV ile anlaşmaya vardığı aktarıldı. Xavi Simons’un transferine ilişkin ortaya çıkan detaylar ise büyük ilgi uyandırdı. Hollanda ekibi ile kariyerine devam etme kararı alan genç futbolcuya teklif götüren takımlar arasında Real Madrid olduğu iddia ediliyor.

Real Madrid Transfer Etmek İstedi!

Dünyanın önde gelen sayılı futbol kulüplerinden biri olan Real Madrid’in, kısa süre önce PSV Eindhoven ile sözleşme imzalayan genç yıldız Xavi Simons’a teklif götürdüğü aktarıldı. Barcelona gençlik akademisi bünyesinde yetişen ve kısa sürede yıldızı parlayan Xavi Simons için harekete geçen Real Madrid’in bu girişiminin başarısız olduğu aktarıldı.

Spor basınına yansıyan haberlere göre Xavi Simons’un Real Madrid’den gelen teklifleri reddettiği ve onun yerine kendi ülkesinde oynamak istediği ifade edildi. PSV ile anlaşmaya varan Xavi Simons, transfer sonrasında PSG taraftarları için duygusal bir paylaşımda bulundu. PSG kulübünde geçirdiği 3 yılın harika olduğunu ifade eden Xavi Simons, PSG’nin her zaman kalbinde olacağını aktardı. Real Madrid’in teklifini reddettiği öğrenilen genç yıldız, bu haber sonrasında yeniden gündem oldu.

Etiketler: spor, futbol