Yıl sonuna özel en ucuz araç modelleri belli oldu: 2022 sıfır araç faizsiz kredi kampanyaları nelerdir?

Yeni yıla sayılı günler kala faizsiz araç kredisi kampanyaları duyuruldu. Sıfır ya da ikinci el araç alımına özel faizsiz otomobil kampanyalarından yararlanmak isteyenlerin yapması gerekenler ve başvuru sürecine dair detaylar haberimizde…

Yıl sonuna özel en ucuz araç modelleri belli oldu: 2022 sıfır araç faizsiz kredi kampanyaları nelerdir?

Yeni bir araç almak isteyenler bankaların sunduğu kredi tekliflerini merak ediyor. Popüler araç firmaları Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Opel, Dacia, Ford sıfır faizli araç kampanyalarını duyurdu. Bütçeye uygun faizsiz araç kredilerinden yararlanmak için bankalar tekliflerini sunmaya devam ediyor.

Araç kredilerinde sunulan peşinatsız ve sıfır faizli kredi fırsatı Fuzul Oto, Eminevim gibi sistemlerde de kullanılabiliyor. Kredi kullanımında özellikle limit belirlendikten sonra aylık eşit taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Bu sayede uygun fiyatlarla yeni bir araç alınabiliyor.

 2022 SIFIR ARAÇ KREDİ KAMPANYALARI NELERDİR?

2022 yılı sıfır araç kampanyalarında Renault ön plana çıkıyor. 3 farklı markası ile ucuz araç alımını kolaylaştırıyor. Renault Megane Sedan, Renault Yeni Clio ve Renault Yeni Taliant modellerinde fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Diğer araç markalarının kampanyaları ise güncel hali ile şu şekildedir:

  • Citroen Berlingo Van modellerinde faizsiz kredi kullanım kampanyası

  • Opel Combo Life modellerinde faizsiz başlangıç fiyatı kredi kullanım kampanyası

  • Peugeot Yeni SUV modellerine özel sıfır araç kampanyası

  • BMW 5 farklı serisine özel faizsiz kredi kampanyaları

 BELİRLİ MARKALARDA 10 BİN TL FİYAT İNDİRİMİ GELDİ!

Farklı marka ve modellerde bütçeye uygun sıfır faizli araç kredisinden yararlanmak isteyenlerin online olarak internet siteleri üzerinden de başvuru yapması mümkündür. Faizsiz araç kampanyaları belirli meslek gruplarına özel fırsatlarla da sunuluyor. Sağlık çalışanlarına özel 2022 yılı içerisinde dosya masrafı olmadan Renault araç modellerinde kampanya dönemi devam ediyor.

Belirli firmalar 10.000 TL'ye kadar araç indirimine yöneldi. Ford ve Hyundai markaları belirli modellerde bayilikte satışı bulunan araçlarda 10.000 TL indirimi devam ediyor.

 2022 EN UCUZ ARAÇLARIN LİSTESİ

Yıl sonuna özel en ucuz araç modelleri belli oldu: 2022 sıfır araç faizsiz kredi kampanyaları nelerdir? - Resim : 1

Pek çok kişinin araç alım sürecinde merak ettiği konu piyasalarda satış yapılan ucuz araç markalarıdır. Otomatik ya da manuel araç modellerine göre piyasada satın alınabilecek en ucuz araçlar aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Fiat Yeni Egea manuel benzinli modeli: 434.000 TL

  • Dacia Yeni Sandero Comfort modeli: 307 bin TL

  • Opel Corsa Essentia modeli: 349.000 TL

  • Toyota Vision: 543.000 TL

  • Hyundai i10 Jump serisi: 359.000 TL

  • Peugeot Yeni 208: 262.000 TL