Yeni yıl zamlarından önce otomobil almak için bu kampanyaya bir göz atın! TEB duyurdu, taşıt kredisi faizleri yüzde 2,7’ye kadar düştü!

Son zamanlarda artan otomobil fiyatları nedeniyle daha çok taşıt kredisi kullanmaya başlamış olan vatandaşların imdadında taşıt kredi paketlerini kampanyaya sokan TEB yetişti.

Yeni yıl zamlarından önce otomobil almak için bu kampanyaya bir göz atın! TEB duyurdu, taşıt kredisi faizleri yüzde 2,7’ye kadar düştü!

Otomotiv sektörünün zor zamanlardan geçtiği şu günlerde tedarik sıkıntısı ile başlayan zamlar, şimdilerde yerini çip ve enerji zammına bıraktı. Üstelik otomobilleri etkileyen tek zam da bunlar olmadı. Aynı zamanda kasko ve sigortaya gelen yüksek zamlar ile yedek parça maliyetinin artmış olması vatandaşların araç alırken artık iki kere düşünmesine neden olmaya başladı. Bu nedenle taşıt kredisi kampanyası yapan bankaların sayısı da çoğalır hale geldi.

Bankaların sık sık kampanyaya soktuğu kredilerinden bu ay en çok kampanyaya giren kredi paketi taşıt kredisi oldu. Özellikle de yeni yıldan itibaren otomobillere gelecek olan zam nedeniyle taşıt kredi paketlerini yılın son ayında kampanyaya sokan bankalar arasına bugün itibariyle Türk Ekonomi Bankası ya da kısa adıyla TEB de eklendi. Taşıt kredisi alacak olan vatandaşlara uygun faizler sunan TEB, uzun vadeler de sunmaya başladı.

TEB’TE 5 YAŞA KADAR OLAN TÜM OTOMOBİLLER İÇİN KREDİ DÖNEMİ BAŞLADI

Sadece sıfır otomobillere kredi sağlamayan TEB, aynı zamanda ikinci el otomobiller için de kredi sağlayacağını açıkladı. Burada bir yaş sınırı getirmiş olan TEB, bankasından taşıt kredisi kullanan vatandaşların yalnızca 5 yaşa kadar olan araçlar için taşıt kredisi kullanabileceğini hatırlattı.

Hem sıfır hem de ikinci el taşıtlar için kredi sağlayan TEB, kampanyalı taşıt kredisini de aynı şekilde sunmaya başladı. Finanse olarak aracın değerine göre değişmekle birlikte araç bedelinin yüzde 70’ine kadar finanse edebilen TEB, bu bedelin birinci el araçlarda nihai fatura değeri; ikinci el araçlarda ise kasko bedeli üzerinden belirlendiğini vurguladı.

TEB’TE TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 2,7’YE KADAR DÜŞTÜ

Yeni yıl zamlarından önce otomobil almak için bu kampanyaya bir göz atın! TEB duyurdu, taşıt kredisi faizleri yüzde 2,7’ye kadar düştü! - Resim : 1

Taşıt kredisinde vade ve faiz oranlarına ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren TEB, kampanyası kapsamında aylık ve eşit taksitler ile aracın rehini karşılığında dileyen vatandaşların taşıt kredisi başvurularını gerçekleştirebileceğini bildirdi. Bu kapsamda taşıt kredisi başvurularını şubelerinden alan TEB, sadece geliri olduğunu belgeleyebilenlerin taşıt kredisi paketlerinden yararlanabileceğini belirtti.

Vade konusuna aracın değerine göre değişen vadeler sunacağını açıklayan TEB, en uzun vadenin taşıt kredilerinde 48 ay olabileceğini belirtti. Aynı zamanda faiz oranlarına ilişkin de bir açıklama yapan TEB, kampanyası kapsamında faiz oranlarının yüzde 2,7’den başlayacağını açıkladı.

Etiketler: teb, taşıt kredisi