Yeni yıl öncesi ihtiyaç kredisi faiz oranları dibi görmeye başladı! HSBC Bank da duyurdu! İhtiyaç kredisi faiz oranları 1,84’e kadar düştü

Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi paketlerini kampanyaya sokan bankalar arasına aralık ayı itibariyle HSBC Bank da eklendi. HSBC Bank, ihtiyaç kredilerinde faiz düşürmesinin yanı sıra çeşitli avantajlar da sağlamaya başladı.

Yeni yıl öncesi ihtiyaç kredisi faiz oranları dibi görmeye başladı! HSBC Bank da duyurdu! İhtiyaç kredisi faiz oranları 1,84’e kadar düştü

Her bankanın kendi faiz politikası kapsamında belirlediği kredi faizleri, şimdilerde bankaların rekabet ettiği alanlardan biri haline dönüştü. Bu nedenle bankalar sık sık kredi kampanyaları düzenlerken, özellikle de ihtiyaçların arttığı yeni yıl öncesinde kampanyalarını daha da artırmaya başladı. Aralık ayı itibariyle ihtiyaç kredilerini kampanyaya sokan HSBC Bank, kredi faiz oranlarında ciddi bir indirim gerçekleştirdi.

Avantajlı hizmet vermesiyle dikkat çeken bankalardan biri olan HSBC Bank, aynı zamanda nakit ihtiyacında pek çok hizmeti ile müşterisinin yanında olan politikasıyla da sektörünün bilinen bankaları arasındaki yerini almayı başardı. Şimdilerde kampanyalı ihtiyaç kredisi paketi ile dikkat çeken HSBC Bank, kampanyası kapsamında sunacağı faiz indirimli ihtiyaç kredisi paketinin detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

HSBC BANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI

Yeni yıl öncesi ihtiyaç kredisi faiz oranları dibi görmeye başladı! HSBC Bank da duyurdu! İhtiyaç kredisi faiz oranları 1,84’e kadar düştü - Resim : 1

Yeni yıl öncesi artan ihtiyaçlarını müşterilerinin avantajlı bir şekilde giderebilmesi adına yeni bir kampanya düzenlemiş olan HSBC Bank, mevzuat gereği maksimum 36 aya kadar vade yapabileceği ihtiyaç kredisinden yararlanma şartlarını açıkladı. Bu kapsamda hayat sigortalı ve hayat sigortasız olmak üzere iki ayrı kredi kullanımı sunan HSBC Bank, iki kredi kullanımında da piyasanın altında faiz oranları belirledi.

Kredi tahsis ücreti olarak tüm vadelerde kredi tutarı üzerinden yüzde 0,5 bir kesinti ve banka sigorta muamele vergisi alacağını bildiren HSBC Bank, bireysel kredi kullanımlarında sadece gerekli görülmesi halinde ek belge veya teminat gibi garantilerin isteneceğini belirtti. Öte yandan HSBC Bank, kampanyalı kredisinin yeni faiz oranlarını da kamuoyu ile paylaştı.

HSBC BANK, İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARINI YÜZDE 1,84’E KADAR DÜŞÜRDÜ

Kampanyası kapsamında vade süresini 36 aya sabitleyen HSBC Bank, kredi tutarına göre vadenin değişeceğini hatırlattı. Buna göre 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 36 aya kadar vade yapabilen HSBC Bank, mevzuat gereği 50 bin TL’nin üzerindeki kredilerde 24 ay; 100 bin TL’nin üzerindeki kredilerde ise 12 ay vade yapabileceğinin altını çizdi.

Öte yandan HSBC Bank, kampanyası kapsamında sigortalı ve sigortasız kullanıma esas olmak üzere iki ayrı faiz aralığı belirledi. Sigortalı kredi kullanımlarında ihtiyaç kredisini yüzde 1,84’ten yüzde 2,44’e kadar faiz seçenekleriyle kullandırtan HSBC Bank, sigortasız kredi kullanımlarında ihtiyaç kredisini yüzde 1,92’den yüzde 2,52’ye kadar faiz seçenekleriyle sağlayacağını belirtti.