Yeni yıl öncesi artan ihtiyaçlarınızı ertelemek için hiçbir sebebiniz kalmadı! Denizbank, ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 1,79’a düşürdü!

Çeşitli kampanyaları ile müşteri portföyünü günden güne artırmaya devam eden Denizbank, bu kez yeni yıl öncesi nakit ihtiyacı duyan müşterileri ve vatandaşlara uygun faizli krediler sunmaya başladı.

Yeni yıl öncesi artan ihtiyaçlarınızı ertelemek için hiçbir sebebiniz kalmadı! Denizbank, ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 1,79’a düşürdü!

Türkiye’de son zamanlarda bankaların sağladığı kredilerin faiz oranları çok daha önemli hale geldi. Özellikle de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) sunduğu politika faizini tek haneye indirmesinin ardından bankacılık sektöründen de bir faiz indirimi beklenmeye başladı. Pek çok banka aralık ayı itibariyle kredi faizlerinde düzenlemeye giderken; Denizbank da bu bankalar arasına dahil oldu.

TCMB’nin faiz politikasında indirime gitmesinin ardından bankalara çağrıda bulunan tüketici dernekleri, çağrısının karşılığını almaya başladı. Son zamanlarda özellikle ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine giden bankalar, daha uygun faiz oranlarından kredi kullandırır hale geldi. O bankalardan biri olan Denizbank, aralık ayı itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarını piyasa ortalamasının da altına düşürdü. Öte yandan Denizbank, geri ödemeler için de kolaylık sunmaya başladı.

DENİZBANK’TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KULLANMAK DAHA KOLAY HALE GELDİ

Yeni yıl öncesi artan ihtiyaçlarınızı ertelemek için hiçbir sebebiniz kalmadı! Denizbank, ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 1,79’a düşürdü! - Resim : 1

Şimdilerde yeni yılın da getirmiş olduğu kabarık ihtiyaç listesi nedeniyle nakit ihtiyacı artmış olan vatandaşlar için kredi kampanyası düzenlemesiyle dikkat çeken Denizbank, ev tadilatından düğün harcamalarına; eğitim masraflarından nakit sıkışıklığına kadar her türlü bireysel ihtiyaç için kullanılabilecek olan bireysel ihtiyaç kredisi paketlerini artırdı. Üstelik Denizbank’ın sağladığı tek avantaj da bu olmadı.

Bireysel ihtiyaç kredisi paketlerini artırmasının yanı sıra aynı zamanda geri ödemelerde de bir kolaylık sağlayan Denizbank, 36 aya varan vadeler ile kredi kullanımına izin vermeye başladı. İsteyenin sabit ve eşit taksitlerle kredi kullanımını destekleyen Denizbank, isteyenin ise esnek geri ödeme planları doğrultusunda kredi kullanılabileceğini belirtti.

DENİZBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 1,79’A DÜŞTÜ

İhtiyaç kredisi faiz oranlarında ciddi bir indirim gerçekleştirmiş olan Denizbank, bu ay itibariyle piyasa ortalaması yüzde 2 civarı olan ihtiyaç kredisi paketlerini yüzde 1,79’dan başlayan faizler ile sunmaya başladı. Daha indirimli faizler ile nakit ihtiyacını gideren Denizbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara da çağrıda bulundu.

İnternet ve dijital bankacılık sistemleri üzerinden dileyen vatandaşların kolaylıkla başvuru yapabileceğini bildiren Denizbank, vatandaşlar için yayınladığı çağrı duyurusunda dileyen vatandaşların evraksız bir şekilde sadece kimlik kartı ile şubelerinden de kredi kullanım başvurusu yapabileceğini belirtti.