Yeni Gelişme: Galaxy S24 Serisi M13 OLED Panel İle Tanıtılacak - Ekran Kalitesiyle iPhone 15 Serisini Geride Bırakacak

Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Akıllı Telefonları, Ekran Teknolojisiyle iPhone 15'i Geride Bırakmaya Hazırlanıyor. Galaxy S24 Serisi, M13 OLED Panel Kullanımıyla Dikkat Çekecek. İşte merakla beklenen Samsung'un özel serisi ve ayrıntıları...

Yeni Gelişme: Galaxy S24 Serisi M13 OLED Panel İle Tanıtılacak - Ekran Kalitesiyle iPhone 15 Serisini Geride Bırakacak

Samsung, 2024'ün başlarında tanıtılması planlanan Galaxy s24 serisi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda Galaxy s24, Galaxy s24+ ve Galaxy s24 ultra modelleri IMEI veri tabanında görünmüştü. Şimdiyse yeni amiral gemisi akıllı telefonlarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

 

Güney Kore basınında çıkan haberlere göre standart Galaxy S24 ve Galaxy S24+ varyantları 12 GB RAM ile sunulacak. Bu noktada Galaxy S23 ve Galaxy S23+ modellerinde bellek miktarının 8 GB olduğunu hatırlatalım. Yani bu açıdan ciddi bir sıçrama olacağını söyleyebiliriz. Hepsi bununla da bitmiyor.

Yeni Gelişme: Galaxy S24 Serisi M13 OLED Panel İle Tanıtılacak - Ekran Kalitesiyle iPhone 15 Serisini Geride Bırakacak - Resim : 2

Yeni ekran teknolojisine geçiliyor

Ultra versiyonundaki maksimum RAM miktarında da 4 GB'lık bir artış görülecek. Gelen bilgiler 12 GB'dan 16 GB'a çıkarılacağı yönünde. Bunun dışında Güney Koreli firma tüm modellerde temel depolama seçeneğini 256 GB'a yükseltmeyi düşünüyor.

Samsung Galaxy S24 ailesindeki tüm akıllı telefonların bir önceki nesilde kullanılan M12 OLED panellerden daha ince ve daha düşük güç tüketimine sahip M13 serisi OLED panellerle donatılacağı bildirildi.

Buna karşın Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği iPhone 15 serisi akıllı telefonların M12 OLED panellerle gelmesi bekleniyor. Tüm bu bilgiler ışığında Galaxy S24 serisinin iPhone 15 akıllı telefonlara karşı en azından ekran konusunda bir adım önde olacağı söylenebilir.

Etiketler: M13 serisi, Samsung