Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pakdemir aynı kanalda yayınlanan başka bir diziye transfer oldu! Dizinin reytingleri artacak!

2010 yılından bu yana TV ekranlarında görmeye alışık olduğumuz oyuncu Şafak Pakdemir, yeni bir dizi ile anlaşmaya vardı. Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma isimli fenomen dizi ile büyük bir çıkış yakalayan Şafak Pakdemir’in yeni dizisi merak konusu oldu. İşte güzel oyuncunun yeni dizisine ilişkin ayrıntılar…

Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pakdemir aynı kanalda yayınlanan başka bir diziye transfer oldu! Dizinin reytingleri artacak!

Ana akım medyada yayınlanan sezon dizilerinin tatile girmesi, her yaz olduğu gibi bu yıl da yeni yaz dizilerinin seyirci ile buluşmalarını sağladı. Yaklaşık olarak bir buçuk ay önce yayınlanmaya başlayan yaz dizileri, dizi sektöründe yaşanan hırçın rekabet ile birlikte izleyicilerin karşısına çıktı.

İzleyicilerin alışkanlıklarının değişmesi ve dijital platformların büyük bir çıkış yakalaması, genel olarak klişeleşmiş konulara sahip olan yaz dizilerinin pek fazla izlenmemesine sebep oldu. Bu esnada reyting kurbanı olan dizilerin sayısı artarken, hala yayınlanmaya devam eden dizilerin reytinglerinin toparlanması amacı ile yeni çıkış yolları aranmaya başladı.

Dizilerin yapım ekiplerinin reytingleri yükseltmek adına yaptıkları en büyük girişim ise dizi kadrosuna yeni oyuncular eklemek ve hikayeyi değiştirmek oldu. Bu noktada, bu amaç ile yeni dizisine transfer olan isimlerden birisi de ünlü oyuncu Şafak Pakdemir oldu.

2010 yılından bu yana ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ancak asıl çıkışını 6’ıncı sezonuna hazırlanan efsane dizi Yasak Elma ile yakalamış olan Şafak Pakdemir’in, uzun bir aranın ardından setlere döneceği öğrenildi. Pakdemir’in yeni dizisi ve dizide canlandıracağı karakter belli oldu.

ŞAFAK PAKDEMİR’İN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU!

Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pakdemir aynı kanalda yayınlanan başka bir diziye transfer oldu! Dizinin reytingleri artacak! - Resim : 1

Sevilen oyuncu Şafak Pakdemir, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun yeni dizisi ise FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Cemre Baysel ile Burak Çelik’in başrollerini paylaştıkları “Senden Daha Güzel” isimli proje olarak açıklandı.

CANLANDIRACAĞI KARAKTER BELLİ OLDU!

Şafak Pakdemir, Senden Daha Güzel dizisine “Sevda” karakteri ile dahil olacak. Sevda, Emir’in boşanmış olduğu eski eşi olarak boy gösterecek.

YENİ FİLMİ GELİYOR!

Şafak Pakdemir, çekimleri devam eden Barış Akarsu Merhaba filminin kadrosunda da yer alıyor.