Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan büyük sürpriz! Karda yürümüş, izini belli etmemiş! Kaşla göz arası yeni film müjdesi!

5 sezondur ilk günkü başarısını koruyarak geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yasak Elma dizisi, 6’ıncı sezonu için hazırlık içerisinde iken dizinin yeni sezonunda kimlerin olup olmayacağı gizemli bir konu olarak kalmaya devam ediyor. Şimdiye kadar yalnızca birkaç ismin yeni sezonda olacağı kesinleşmişken, fenomen karakter Ender’e hayat veren Şevval Sam’ın yeni bir filmde rol aldığı ortaya çıktı.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan büyük sürpriz! Karda yürümüş, izini belli etmemiş! Kaşla göz arası yeni film müjdesi!

Son yıllarda giderek dijital platformlara kayan dizi sektörü, izleyicinin de dizi seçimlerinin şekillenmesini sağladı. Ekranlarda yayınlanan ve uzun saatler süren, klişe konulara sahip olan ve hep aynı yüzlerin yer aldığı yapımlardan sıkılan izleyiciler, son dönemlerde giderek popülerleşen dijital platformlara yöneldi.

Tek platformda yüzlerce içeriğe ulaşma fırsatı bulan izleyicilerin yanında, zorlu çalışma şartlarına karşı baş kaldıran oyuncular da dijital yapımlara yöneldi. Netflix, Disney Plus, Gain TV, Blu TV ve Exxen gibi platformların üye sayıları günden güne artmaya devam ederken, ana akım medyada yayınlanan dizi projelerinin reytingleri düşmeye başladı.

TV kanallarında yayınlanan dizi projelerinin izlenme oranlarının düşmesine karşın ilk günkü başarısını muhafaza etmeyi başaran ve eylül ayı ile birlikte 6’ıncı sezonuna başlayacak olan Yasak Elma dizisi, tam bir fenomen haline dönüştü. Başroller Eda Ece ile Şevval Sam’ın mükemmel uyumu ile 5 yıldır FOX TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, bu sene ayrılıklar ile de gündeme geldi. Ana karakterlerden Ender’e hayat veren şarkıcı- oyuncu Şevval Sam’ın, yeni sezonda olmayacağı iddia edildi. Bu iddia hala geçerliliğini korurken Şevval Sam’ın kaşla göz arasında bir filmde rol aldığı ortaya çıktı.

YENİ FİLMİN FRAGMANI YAYINLANDI!

Yasak Elma dizisinden ayrılıp ayrılmadığı hala belli olmayan Şevval Sam’ın, yeni bir filmde rol aldığı ortaya çıktı. Sam’ın “Gönül” isimli filminin ilk fragmanı yayınlandı.

NETFLİX’TE YAYINLANACAK!

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan büyük sürpriz! Karda yürümüş, izini belli etmemiş! Kaşla göz arası yeni film müjdesi! - Resim : 1

Şevval Sam’ın rol aldığı “Gönül” isimli film, 10 Ağustos tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Filmin başrolleri ise Hazar Ergüçlü ile Erkan Koçak Köstendil olarak açıklandı.

YASAK ELMA’DA OLACAK MI?

Şu sıralar turnede olan ve şarkıcılık kariyerine ağırlık veren Şevval Sam’ın, Yasak Elma’nın yeni sezonunda olup olmayacağı hala gizemini koruyor.

Etiketler: şevval sam, netflix, gönül