Yasak Elma Eda Ece’den sana kırmızı çok yakışıyor dedirten paylaşım! Bikinisiyle pozları yağdırdı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir üne kavuşan Eda Ece, sosyal medya paylaşımlarıyla da ortalığı karıştırmayı başarıyordu. Dizinin sezon finaline girmesini fırsat bilen ünlü oyuncu, soluğu hemen tatilde almış ve takipçileri için yeni gönderiler paylaşmıştı. Kırmızı bikinisiyle ateş gibi pozlar veren ünlü oyuncu, bu haliyle herkese, ‘’Yok artık!’’ dedirtti. İşte, Eda Ece’nin kırmızı bikinisiyle paylaştığı akıl almaz tatil pozlarına dair

Yasak Elma Eda Ece’den sana kırmızı çok yakışıyor dedirten paylaşım! Bikinisiyle pozları yağdırdı

Ekranların en sevilen dizileri arasında gösterilen Yasak Elma, entrika dolu hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosunda yer alan isimlerle de adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Başrollerinde Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer almasının yanı sıra ünlü oyuncu Eda Ece’nin üstün performansı da çok konuşuluyordu.  

Kusursuz fiziği ve cezbedici güzelliğiyle herkesten alkış toplamayı başaran Eda Ece, geçtiğimiz günlerde paylaştığı o yeni gönderileriyle herkesin ağzını açık bıraktı. Yasak Elma dizisinin sezon finaline girmesiyle kendisini tatile atan ünlü oyuncu, kırmızı bikinisiyle ortalığı resmen yaktı. İşte, Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin kırmızı bikinisiyle verdiği olay pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Yasak Elma’nın Yıldız’ı kırmızı bikinisiyle herkesin ağzını açık bıraktı!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle milyonlarca kişinin beğenisini toplamayı başaran Eda Ece, şimdilerde yapımın sezon finali yapmasıyla soluğu hemen tatilde almıştı. Güzelliğiyle herkesi mest eden usta oyuncu, tatil pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı da ihmal etmedi.

Kırmızı ve desenli bir bikini giyerek kameraların karşısına geçen Eda Ece, milyonlarca hayranının yüreğini hoplattı. Güneş gözlüğüyle birlikte bambaşka bir havada olan güzel oyuncu, cesur pozlarıyla hayranlarından tam not almasını da bildi.

Yasak Elma Eda Ece’den sana kırmızı çok yakışıyor dedirten paylaşım! Bikinisiyle pozları yağdırdı - Resim : 1

Eda Ece’nin paylaşımları sosyal medyayı adeta salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da sıklıkla takip edildiği bilinen usta oyuncu Eda Ece, şimdilerde tatil pozlarıyla platformları da çalkalamayı başardı. Birçok kullanıcı, oyuncunun her zamanki gibi çok güzel olduğunu ifade ederken kırmızı bikinisinin kendisine çok yakıştığını belirtti. Ayrıca Eda Ece tarafından yapılan tatil paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni gelirken bir kullanıcı ordusu tarafından övgü dolu yorumlara tutuldu. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Eda Ece tarafından yapılacak yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı.

Yasak Elma Eda Ece’den sana kırmızı çok yakışıyor dedirten paylaşım! Bikinisiyle pozları yağdırdı - Resim : 2

Etiketler: eda ece