Yasak Elma dizisinden şok ayrılık kararı! Dizinden ayrılan o isim kim?

Son zamanların en çok izlenen dizisi olan Yasak Elma dizisinden şok ayrılık kararı. Diziden ayrılan o isim ve tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Yasak Elma dizisinden şok ayrılık kararı! Dizinden ayrılan o isim kim?

Yasak Elma dizisinden şok ayrılık kararı! Dizinden ayrılan o isim kim? : Son zamanların en çok izlenen dizisi olan Yasak Elma dizisinden şok ayrılık kararı. Diziden ayrılan o isim ve tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Milyonlarca kişiyi yayın saatinde televizyon ekranlarına kitleyen o diziden flaş ayrılık kararı geldi. İzleyicileri tarafından kadrosu ve eğlenceli konusuyla oldukça beğenilen Yasak Elma dizisinden ayrılan isim belli oldu. İşte o isim..

 Fenomen dizi Yasak Elma dizisinden ayrılması kararı verilen isim dizide Yıldız karakterinin düşmanı olarak tanınan Hilal karakterine hayat veren Ece Özdikici diziden ayrıldığını duyurdu. Dizideki Hilal karakteri ekranlara gelecek son bölüm ile diziden ayrılacak. 

Dizide Yıldız karakterinin hiç haz almadığı Hilal karakteri son bölümden sonra ekranlara veda edeceğini duyurdu. Dizide yaşanan son gelişmeler şu şekilde: Doğan ve Yıldız karakterlerinin arasında yaşanan gerginlik ve intikam savaşı sürmeye devam ediyor. Bu intikam savaşı sırasında Doğan karakterinin eşinden boşanmak için tuttuğu avukat ile yakınlaşması ile devam etti. Yıldız'ın onu hapse attırması üzerine boşanma kararı alarak evliliklerini sonlandıran Doğan Yıldız'ı affetmeye niyeti yok gibi görünüyor. Doğan yayınlanacak bu bölümde Hilal ile aralarındaki arkadaşlığı sonlandıracak ve böylece Hilal karakteri diziye veda edecek.

Etiketler: dizi