Yasak Aşkı Sürdürmeyi Başaramayan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, Herkesin Ortasında Tartıştı!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına katılan ve kısa süre sonra evli olan Ilıcalı ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde herkesin ortasında Ilıcalı’ya sesini yükseltti. İşte eski eşler arasında yaşanan tartışmanın perde arkası…

Yasak Aşkı Sürdürmeyi Başaramayan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, Herkesin Ortasında Tartıştı!

Yıllar önce FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programı, birçok kişinin ünlenmesini sağlamıştı. Oldukça uzun soluklu olan yarışma programı, bugün hala ekran önünde seyrettiğimiz kişiler ile tanışmamıza vesile oldu. Yarışma sayesinde ünlenen ve hayatı bir anda 180 derece değişen isimlerden birisi de Şeyma Subaşı oldu.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına yarışmacı olarak katılan ve sonradan öğrenilene göre Acun Ilıcalı’nın radarına takılan Şeyma Subaşı, bir süre sonra “ikinci kadın” olarak anılmaya başlandı. O dönemlerde evli olan Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başlayan ve yaşadığı ilişki sonrasında evlilik dışı hamile kalan Şeyma Subaşı, uzun süre gündemi meşgul etmişti. Eleştiri oklarının hedeflerinde yer alan ve uzun süre boyunca ilişkileri ile anılan ikili, Acun Ilıcalı’nın boşanması ile birlikte adeta ilişkilerini daha da gözler önünde yaşamaya başladı.

Uğruna bir yuvanın yıkıldığı yasak aşk, bir süre sonra nikah masasına taşındı. Sonunda ilişkileri adına bir “problemin” kalmadığını düşündüren medyatik çift, kısa süre sonra boşanma kararı alarak şaşkınlık yarattı. O günden beri kızları Melisa’nın velayeti ve Ilıcalı’nın Subaşı’ya ödediği nafaka ile anılan ikili, geçtiğimiz günlerde birbirlerine girdi.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’ndan Beklenmeyen Hareket!

Ekran önünde ilişkilerini yaşayan ancak bu zamana kadar tartıştıklarına hiç şahit olunmayan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda denk geldi ve aniden tartışmaya başladı.

Sesler Yükseldi!

Yasak Aşkı Sürdürmeyi Başaramayan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, Herkesin Ortasında Tartıştı! - Resim : 1

Edinilen bilgilere göre tartışma esnasında Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ya sesini yükselttiği ancak Ilıcalı’nın soğukkanlılığını koruduğu öğrenildi. Şeyma Subaşı’nın elini tutup “boşuna bağırıyorsun Şeyma” diyerek ortamı yatıştırmaya çalıştığı iddia edilen Ilıcalı, kısa süre sonra mekanı terk etti.

Açıklama Yapmadılar!

Velayet ve nafaka konularından ötürü tartıştıkları düşünülen eski eşler, konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı.