Survivor Turabi Ölümden Döndü! Yarışmadan Önceki Halime Döndüm Beş Parasızım: Survivor Turabi’nin Sağlık Sorunları ile İmtihanı Sürüyor!

Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran, uzun bir süredir medya gündeminde yer almamıştı. Son zamanlarda sessizliğini bozan ünlü ismin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Amerika'da yaşayan Çamkıran, yaptığı samimi açıklamalarda, "Yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm!" ifadesini kullanarak zorlu bir süreç yaşadığını dile getirdi. Detaylar haberimizde...

Survivor Turabi Ölümden Döndü! Yarışmadan Önceki Halime Döndüm Beş Parasızım: Survivor Turabi’nin Sağlık Sorunları ile İmtihanı Sürüyor!

Survivor programı ile tanınan Turabi Çamkıran, uzun bir süredir görünmüyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozarak hastaneye kaldırıldığını ve tedavi gördüğünü açıkladı. Bir süredir Amerika'da yaşayan ünlü isim, samimi açıklamalarda bulundu ve şunları dile getirdi: "Yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm!"

Survivor Turabi Ölümden Döndü! Yarışmadan Önceki Halime Döndüm Beş Parasızım: Survivor Turabi’nin Sağlık Sorunları ile İmtihanı Sürüyor! - Resim : 1

Survivor Turabi Ölümden Döndü! Yarışmadan Önceki Halime Döndüm Beş Parasızım: Survivor Turabi’nin Sağlık Sorunları ile İmtihanı Sürüyor! - Resim : 3

 İki kez Survivor'da şampiyon olduktan sonra yurt dışında katıldığı yarışmada da birincilik elde eden Turabi Çamkıran, uzun süredir Amerika'da yaşıyor.  Çeşitli projelerde yer alan Çamkıran yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

Karma dövüş eğitimleri alan ve şov programlarına hazırlık yapan Turabi geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve sağlık durumu hakkında bilgi vermişti.

Tedavisi devam edilen Çamkıran, 'Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah.' açıklamasını yapmıştı.

 

Turabi son paylaşımıyla dikkat çekti. Survivor'daki kareleriyle ve Acun Ilıcalı ile bir fotoğrafıyla kararını açıklayan yarışmacı şunları yazdı:

'ARTIK ÇOK AMA ÇOK YORULDUM' 

"Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum."