Yarışma ile Gelen Şöhretler! MasterChef Türkiye'nin Eski Şampiyonları Başarıdan Başarıya Koşuyor!

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, bu sene yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni bölümlerin yayınlandığı şu günlerde izleyiciler, eski MasterChef şampiyonlarının nerelerde, neler yaptığını merak ediyorlar. İşte MasterChef Türkiye’nin 4 şampiyona ilişkin ayrıntılar…

Yarışma ile Gelen Şöhretler! MasterChef Türkiye'nin Eski Şampiyonları Başarıdan Başarıya Koşuyor!

İlk olarak 2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan sonrasında ise Acun Ilıcalı’nın Tv8’i satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer olan MasterChef Türkiye yarışması, 1 Temmuz tarihinde yeni sezonu için start verdi. Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen ve her sezon olduğu gibi bu sezon da reyting rekorlarını alt üst eden fenomen yarışma programı, popülerliğini korumaya devam ediyor.

Ünlü şeflerin jüriliğinde devam eden MasterChef Türkiye, arama motorlarında da sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer alıyor. İzleyiciler, eski şampiyonların şimdi nerelerde, neler yaptıklarını merak ediyorlar.

Kadın Şampiyon Cemre Uyanık Neler Yapıyor?

MasterChef Türkiye’nin 2019 sezonunda yarışan ve yüzlerce rakibi arasından sıyrılarak finale kadar gelmeyi başaran Cemre Uyanık, yarışma esnasında dönem dönem diskalifiye iddiaları ile gündeme gelmiş olsa da MasterChef Türkiye’nin ilk ve tek kadın şampiyonu olmayı başardı.

Yemek yapmaya olan tutkusu ve disiplinli çalışma stili ile hafızalara kazınan 1992 doğumlu Uyanık, şimdilerde Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’ın İzmir’de bulunan restoranında çalışmaktadır.

“Şampiyon Olacağım” Dedi, Oldu!

Yarışma ile Gelen Şöhretler! MasterChef Türkiye'nin Eski Şampiyonları Başarıdan Başarıya Koşuyor! - Resim : 1

2020 yılında yayınlanan MasterChef Türkiye’ye katılan ve henüz eleme etabında iken “çok basit bir şekilde şampiyon olacağım” diyerek iddiasını ortaya koyan Serhat Doğramacı, sözünün arkasında durdu ve genç yaşına rağmen sergilediği üstün performans ile yarışmayı birinci olarak tamamladı.

23 yaşındaki Serhat Doğramacı “White Burger” ismini vermiş olduğu kendi markası ile zirveye doğru ilerlerken, ikinci şubesini de açtı.

Kızıl Şampiyon Eren Kaşıkçı!

Geçtiğimiz sezon yayınlanan MasterChef Türkiye’ye katılan ve ilk andan son ana kadar şampiyonluk iddiasının arkasında duran Eren Kaşıkçı, 2021 yılının kazananı olmayı başardı. Kaşıkçı, “Kızılsakalın Mutfağı” isimli işletmesi ile kariyerini sürdürmeye devam ediyor. Eren Kaşıkçı, kendi alanının en iyisi olacağını iddia ediyor.