Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'de çarpıcı açıklamalar: Afrika kıtasında hayvanlar üzerine bir araştırma yapabilirim!

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, bir dergi için kamera karşısına geçti. Röportajı esnasında özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Deniz, keşfedici ruhunu da gözler önüne serdi. Dergiye verdiği pozlar ile ilgi odağı olan Pınar Deniz, güzelliği ile sosyal medya kullanıcılarını büyüledi. İşte ayrıntılar…

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'de çarpıcı açıklamalar: Afrika kıtasında hayvanlar üzerine bir araştırma yapabilirim!

Yıllar önce bir şarkı klibinde oynayarak güzelliğini konuşturan Pınar Deniz, kariyer yolculuğunu oyunculuk alanında sürdürmek adına önemli adımlar attı. Birçok dizi projesinde yer alan ve son olarak “Aşk 101” isimli dijital platform dizisinde dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Pınar Deniz, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakaladığı uyum ile resmen parmak ısırttırdı.

Kaan Urgancıoğlu ile Aşk 101 dizisinde yakaladığı uyum yapımcıların dikkatlerinden kaçmayan Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon Urgancıoğlu ile birlikte “Yargı” isimli dizi için sete çıktı. Kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başaran sevilen dizi, reyting rekorlarını da alt üst etti.

Duru güzelliği ve son dönemlerde iyice parlayan yıldızı ile herkes tarafından yakından takip edilmeyi başaran Pınar Deniz, mütevazi tavırları ve alçakgönüllü oluşu ile de milyonlarca kişi tarafından sevildi. Son olarak ünlü bir dergi için kameraların karşısına geçen güzel oyuncu Pınar Deniz, verdiği röportaj ve yayınladığı pozlar ile sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı.

FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU!

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'de çarpıcı açıklamalar: Afrika kıtasında hayvanlar üzerine bir araştırma yapabilirim! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir dergi için kameraların karşısına geçen ünlü oyuncu Pınar Deniz, kameralara verdiği pozlar ile olay oldu. Dergi çekimindeki pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Deniz, dakikalar içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

“AKREP KADINIYIM!”

Dergi röportajında önemli açıklamalara imza atan Pınar Deniz “akrep kadınıyım” diyerek burcunun özelliklerini taşıdığını belirtti. Yerinde sayamadığını belirten Deniz, keşfedici bir tavrının olduğunu ifade etti.

“İKİ SENE SONRA AFRİKA KITASINDA HAYVANLAR ÜZERİNE ARAŞTIRMA YAPABİLİRİM!

Farklı güzellikler görmeyi sevdiğini belirten Pınar Deniz, “iki yıl sonra Afrika kıtasında hayvanlar üzerine araştırma yapabilirim” diyerek araştırmacı bir ruha sahip olduğunu da ifade etmiş oldu.

Etiketler: pınar deniz, yargı