Yargı dizisine yabancı damat şoku! Ece Yüksel 24 yaşında çocukluk aşkı Martin'le evlendi!

Kısa sürede gönüllerde taht kuran yargı dizisinde İnci karakterine can veren başarılı oyuncu Ece Yüksel çocukluk aşkıyla dünya evine girdi. 24 yaşında nikah masasına oturan Ece Yüksel'in eşi, nişan ve düğün karelerine dair görüntüler haberimizde…

Yargı dizisine yabancı damat şoku! Ece Yüksel 24 yaşında çocukluk aşkı Martin'le evlendi!

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Yargı dizisinde oyunculuk yapan Ece Yüksel dijital platform yapımı Aşk 101’de başarılı bir performans sergilemiştir. Henüz 24 yaşında olan oyuncu uzun yıllardır birlikte olduğu çocukluk aşkı Martin Wevers ile gözlerden uzak sessiz bir şekilde evlendi.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ!

Sade bir nişan ve nikah töreni sonrasında mutluluk gününe dair resimler sosyal medya hesabı üzerinden hızla yayıldı. Yüksel, ilk olarak 4 Haziran tarihinde çocukluk aşkı Martin ile nişanlandığını duyurmuştu. Her ne kadar sade bir yaşantıyı seçse ve özel hayatını daha çok sosyal medyada paylaşmasa da nişan ve düğün kareleri büyük beğeni topladı.

DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Yargı dizisine yabancı damat şoku! Ece Yüksel 24 yaşında çocukluk aşkı Martin'le evlendi! - Resim : 1

Ece Yüksel sade bir törenle aile arasında gerçekleştirdiği düğüne dair kareleri oldukça beğenildi. Yaklaşık 2 ay önce nişanlandığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. 21 Haziran tarihinde Ece Yüksel: “4 Haziran'da nişanlandık. Birbirimize böyle sevgiyle baktığımız daha çok yıllarımız olsun. Bu özel günümüzde yanımızda olan ailemize ve sevdiklerimize teşekkür ederiz” yorumunda bulundu.

SADE BİR ELBİSE TERCİH ETTİ!

Ece Yüksel kariyer yaşantısında Aşk 101 dizisiyle tanınmaya başladı. Ardından başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı dizisi içerisinde İnci karakterine can verdi. Performansı ile de dikkatleri çeken Ece Yüksel 24 yaşında evlenenler kervanına katıldı. Düğününde daha sade bir elbise tercih etti. 1997 İstanbul doğumlu olan Yüksel ilk kez 2009 yılında Star TV'de Gül Dünya isimli bir dizide rol almıştı. Av Mevsimi ve Çekmeceler isimli sinema filmlerinde de rol aldı.

Ece Yüksel 2011 yılında Zümrüt Aliyeva Özdemir ile beraber piyano derslerine başlamıştır. 2013 yılında ise İngiliz kraliyet müzik okulları birleşik kurulunda 5.aşama üzerinden sertifikaya sahip olmuştur.

Etiketler: Ece Yüksel, evlilik, yargı