Yargı 65.bölüm 2.fragmanı: Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, yeni sezonuyla 24 Eylül Pazar akşamı ekranlara bomba gibi döndü. Dizinin 65. bölüm 2.fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Ceylin ve Ilgaz'ın aşkının büyük bir sınava gireceği görülüyor. Peki, Yargı yeni bölüm ne zaman, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yargı'nın 65.bölümüne dair ipuçların yer aldığı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

Yargı 65.bölüm fragmanı izle: Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, her hafta heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yargı'nın 64.bölümü izleyecilerden tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Yeni bölümü merak eden hayranları Yargı'nın 65.bölümüne dair ipuçlarının yer aldığı 65.bölüm fragmanı araştırıyor. Dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak ve Zeyno Eracar gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki Yargı dizisinin 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi gün? sorularının cevabı haberimizde.

Yargı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak?

Yargı 65. bölümü 1 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Yargı yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim?

Yargı 65. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargı dizisinin konusu nedir?

Yargı dizisinin konusu şöyle: "Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü geçen bir savcıdır. Ceylin ve Ilgaz arasında başlayan bu çekişme, zamanla aşka dönüşür. Ancak bu aşk, hem mesleklerini hem de hayatlarını tehlikeye atacaktır."

Yargı 65. bölüm fragmanında neler oluyor?

Yargı 65. bölüm fragmanında, Ceylin ve Ilgaz'ın aşkının büyük bir sınava gireceği görülüyor. Ceylin, Ilgaz'ın eski sevgilisi Zeynep'in öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklanır. Ilgaz ise hem Ceylin'i kurtarmak hem de gerçeği ortaya çıkarmak için çaba gösterir. Ancak karşılarında çok güçlü ve tehlikeli bir düşman vardır: Erenler Ailesi.

Erenler Ailesi, Türkiye'nin en zengin ve en güçlü ailelerinden biridir. Ailenin başında ise Turgut Ali Eren vardır. Turgut Ali, hem iş hem de siyaset dünyasında söz sahibi olan acımasız bir adamdır. Turgut Ali'nin oğulları Yiğit ve Ferhat da babalarının izinden giden hırslı ve kurnaz kişilerdir.

Ceylin ve Ilgaz, Erenler Ailesi'nin peşine düştüklerinde kendilerini büyük bir komplonun içinde bulurlar. Bu komplonun arkasında ise hiç beklemedikleri bir isim vardır: Murat.

Murat, Ilgaz'ın en yakın arkadaşı ve meslektaşı olan bir savcıdır. Ancak Murat'ın asıl kimliği çok farklıdır. Murat, aslında Erenler Ailesi'nin gizli ortağı ve Turgut Ali'nin sağ kolu olan bir suçludur.

Murat, hem Ceylin'i hem de Ilgaz'ı ortadan kaldırmak için planlar yapar. Bu planlar arasında Zeynep'in öldürülmesi de vardır. Murat, Zeynep'i öldürerek hem Ceylin'i suçlu duruma düşürmüş hem de Ilgaz'la arasını açmıştır.

Ceylin ve Ilgaz, Murat'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için mücadele ederken, aynı zamanda aşklarını da korumaya çalışacaklar.

• Yargı dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

• Yargı dizisi oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Turgut Ali), Uğur Aslan (Murat), Mehmet Yılmaz Ak (Yiğit), Melisa Döngel (Ferhat), Uğur Polat (Tekin), Zeyno Eracar (Zeynep) gibi isimler yer alıyor.

• Yargı dizisi uyarlama mı?

• Hayır, Yargı dizisi uyarlama değil, özgün bir senaryo ile ekrana geliyor.

• Yargı dizisi nerede çekiliyor?

• Yargı dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Çekimlerde İstanbul'un bir çok farklı semti kullanılıyor.