Yapı ve Kredi Bankası’nın emekli promosyonu hamlesi çok konuşulacak! En yüksek promosyon veren banka hangisi? maaş taşımak bile 7.500 TL kazandıracak!

Emeklilerin yakından takip etmeye devam ettiği emekli banka promosyonunda 1 Kasım 2022 tarihinde yeni tutarlar verilmeye başlandı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası’nın da güncel promosyon tutarları belli oldu.

Yapı ve Kredi Bankası’nın emekli promosyonu hamlesi çok konuşulacak! En yüksek promosyon veren banka hangisi? maaş taşımak bile 7.500 TL kazandıracak!

Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa adıyla SGK ile bankalar arasında imzalanan protokol doğrultusunda SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) emeklilerinin alabileceği emekli banka promosyonları; yeni anlaşma kapsamında artırıldı. Geçtiğimiz ay bankalar ile bir kez daha masaya oturan SGK, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren promosyonlara zam yapılacağını ilan etti.

SGK ile anlaşmaya varan ve promosyonlarda artışa giden bankalardan biri de Yapı ve Kredi Bankası oldu. Yeni ayda SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ödediği promosyon tutarlarında zamlanmaya gittiğini duyuran Yapı ve Kredi Bankası hem ödediği nakit promosyonlara hem de nakit promosyonlara ek olarak ödediği ek promosyonlara ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi.

PROMOSYONLARDA ARTIŞLAR DEVAM EDİYOR

Yapı ve Kredi Bankası’nın emekli promosyonu hamlesi çok konuşulacak! En yüksek promosyon veren banka hangisi? maaş taşımak bile 7.500 TL kazandıracak! - Resim : 1

Promosyon taahhütnamesinde taban maaşlar ile taban maaşlara yaptığı promosyon ödemesinde güncellemeye giden bankalar arasında yer alan Yapı ve Kredi Bankası, yeni promosyon tutarlarını duyurdu. Yapı ve Kredi Bankası’nın yeni promosyon duyurusunun ardından maaşa göre değişmekle birlikte bankaya maaşını üç yıl taşıma şartı ile promosyon alacak olan vatandaşların 7 bin TL’ye kadar nakit promosyondan yararlanabileceği öğrenildi. Yapı ve Kredi Bankası, emekli promosyonlarına dair detaylı bir açıklama da gerçekleştirdi.

Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası’nın yeni promosyon duyurusunda; “Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir” ifadeleri yer aldı.

EK ÖDEMELER İLE PROMOSYONLAR DESTEKLENİYOR

Yapı ve Kredi Bankası’nın emekli promosyonu hamlesi çok konuşulacak! En yüksek promosyon veren banka hangisi? maaş taşımak bile 7.500 TL kazandıracak! - Resim : 2

Nakit olarak ödediği promosyonların yanı sıra ek promosyon ödemeleri de gerçekleştiren bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, kasım ayında da ek promosyonlardan vatandaşların yararlanabileceğini açıkladı. Bu kapsamda otomatik fatura ödeme talimatı veren yeni emekli müşterilerine 200 TL ek promosyon ödemesi veren Yapı ve Kredi Bankası, kredi kartı ile harcama yapan yeni emekli banka müşterilerine ise, 300 TL ek promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Promosyonları böylelikle 7 bin 500 TL’ye yükselten Yapı ve Kredi Bankası, ek promosyon kazanmak için şartlarını da açıkladı.

Ek promosyon kazanmak için şartları da açıklayan Yapı ve Kredi Bankası, konuyla ilgili; “Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir. 1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.12.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır” açıklamasında bulundu.