Yapı ve Kredi Bankası, yılbaşı önü ihtiyaç kredisi kampanyasının startını verdi! Faizler yüzde 2,79 kadar düştü!

Müşterilerine avantajlı bir şekilde hizmet vermeye çalışan Yapı ve Kredi Bankası, yılbaşı önü ihtiyaç kredisi paketlerini kampanyaya soktu. Faizleri düşüren Yapı ve Kredi Bankası, ayı zamanda geri ödemeleri de kolaylaştırdı.

Yapı ve Kredi Bankası, yılbaşı önü ihtiyaç kredisi kampanyasının startını verdi! Faizler yüzde 2,79 kadar düştü!

Her yıl olduğu gibi yeni yıl öncesinde nakit ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan kredilerini kampanyaya sokmaya başlamış olan bankalar arasında kıyasıya bir rekabet başladı. Daha uygun faizli ihtiyaç kredisi paketleri sunmak için harekete geçen bankalar, aynı zamanda ihtiyaç kredisi paketlerinde geri ödemelerde de kolaylık sunmak için çeşitli alternatifler geliştirdi. O bankalar arasına bugün Yapı ve Kredi Bankası da eklendi.

Nakde ihtiyacı olan müşterilerini çeşitli kampanyalar ile desteklemeye devam eden Yapı ve Kredi Bankası, yeni yıl öncesinde hem banka müşterilerinin hem de banka müşterisi olmayan vatandaşların yararlanabileceği avantajlı bir ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Ödeme ertelemeler ile kredi geri ödemelerini daha kolay bir hale getirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda ihtiyaç kredilerini sağladığı faiz oranlarında da indirime gitti.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETLERİ KAMPANYAYA GİRDİ

Bireysel banka müşterilerinin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi paketini geliştirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, yeni yıl kampanyasını açıkladı. Minimum 1.000 TL olarak kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi paketlerinde ödeme erteleme dönemini başlatan Yapı ve Kredi Bankası, tutara göre değişmekle birlikte ertelemeli aylar da dahil olmak üzere 36 aya varan vadeler sağladığını duyurdu. Ödeme ertelemeye maksimum 3 ay izin veren Yapı ve Kredi Bankası, 50 bin TL ve üzerindeki ihtiyaç kredilerinin vade süresine ilişkin şu duyuruyu gerçekleştirdi:

“Bankacılık düzenlemeleri gereği, 16 Eylül 2021 tarihi sonrasında açılan ihtiyaç kredilerinizin kalan ana para bakiyeleri toplamının 50.000 TL üzerinde ve 100.000 TL altında olması durumunda yeni açılacak kredinizin vadesi en fazla 24 ay, 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 21 ay olabilecektir. Ana para bakiye toplamının 100.000 TL üzerinde olması durumunda vadesi en fazla 12 ay, 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 9 ay olabilecektir.”

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Yapı ve Kredi Bankası, yılbaşı önü ihtiyaç kredisi kampanyasının startını verdi! Faizler yüzde 2,79 kadar düştü! - Resim : 1

İhtiyaç kredisi faiz oranlarında vadeye, tutara ya da müşterisinin kredi notuna göre bir faiz vererek daha avantajlı nakit kullanımı sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, yeni yıl öncesinde artan nakit ihtiyaçlarına karşı faiz oranlarını aşağıya çekti. İhtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 2,79’dan başlatan Yapı ve Kredi Bankası, ihtiyaç kredisinde ödenmesi gereken masrafları da açıkladı.

Yapı ve Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi paketlerinde kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler alacağını bildirdi. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda sigortalı veya sigortasız olarak kredi kullanımı da sağlayacağını duyurarak, paketinin avantajlarını daha da artırdı.