Yapı Kredi Bankası'ndan kaçırılmayacak gayrimenkul ilanları! Müstakil daire 132 bin, arsalı bina 750 bin TL'den satışta!

Özel bankalarımızdan birisi olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatları karşısında hayallerini ertelemek durumunda kalan tüketicilere müjdeli haberini verdi. Banka, satılık gayrimenkul ilanlarının arasına, 3 yeni ilan daha eklediğini duyurdu. İşte bankanın yeni ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası'ndan kaçırılmayacak gayrimenkul ilanları! Müstakil daire 132 bin, arsalı bina 750 bin TL'den satışta!

Yapı Kredi Bankası, iş birliği içerisinde olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile 3 icralık dairenin satışa çıkarıldığını duyurdu. Banka, ilgili daireler için başlatılan ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ARSALI BİNA SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir satılık gayrimenkul ilanı yayınladı. Bir binanın, arsası ile birlikte satışa sunulduğunu duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu arsalı binanın, Gümüşhane ilinin Merkez ilçesinde olduğu öğrenildi. 204 metrekare büyüklüğünde olan gayrimenkul için başlatılmış olan ihale için ilk teklifin beklendiğini belirten banka, ihalenin başlangıç bedelini 750 bin TL olarak bildirdi. Intengo isimli resmi platforma üye olan ve ekranda belirtilen adımları takip eden her vatandaşın ihaleye katılım sağlayabileceğini belirten banka, 0850 399 27 84 numaralı telefon numarasından da Intengo’ya ulaşılabileceğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN UYGUN FİYATLI MÜSTAKİL DAİRE SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası'ndan kaçırılmayacak gayrimenkul ilanları! Müstakil daire 132 bin, arsalı bina 750 bin TL'den satışta! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın satışa sunmuş olduğu ikinci dairenin, müstakil bir daire olduğu ve Düzce ilinin Akçakoca ilçesinin Uğurlu Köyü’nde bulunduğu öğrenildi. 106 metrekarelik kargir ev ve arsası için başlatılmış olan ihaleye ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo isimli yasal platform aracılığı ile satışa sunmuş olduğu müstakil dairenin ihalesi için ilk teklifin verilmesi beklenirken, ihale başlangıç bedeli 132 bin TL olarak belirlendi. Banka, Intengo’ya üyeliğini gerçekleştiren ve ilgili diğer şartları yerine getiren herkesin fiyat teklifinde bulunabileceğini açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN DÜŞÜK FİYATLI APARTMAN DAİRESİ SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü gayrimenkulün Konya’nın Karapınar ilçesinin Adalet Mahallesi’nde bulunan 100 metrekarelik bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tekliflere açık olan daire için başlatılmış olan ihalenin taban fiyatı, 190 bin TL olarak duyuruldu.