Yapı Kredi Bankası'ndan emlak sektörüne büyük etki! Depo 40 bin TL, daire 55 bin TL! Bu fiyatlara emlakçıların önünden bile geçilemiyor!

Zamlanan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer almaya karar veren Yapı Kredi Bankası, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu aracılığı ile 3 yeni ihale düzenledi. Banka, ilgili ihalelere ve ihaleler aracılığı ile satışa sunduğu gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası'ndan emlak sektörüne büyük etki! Depo 40 bin TL, daire 55 bin TL! Bu fiyatlara emlakçıların önünden bile geçilemiyor!

Yapı Kredi Bankası, Ankara ilinde uygun fiyatlı daire ve dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK NATAMAM DAİRE!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını ancak dairenin natamam statüsünde olduğunu ifade etti.

Yapı Kredi Bankası’nın düzenlediği yeni ihale kapsamında satışa sunulan gayrimenkulün, Bala ilçesinde olduğu öğrenildi. İsmetpaşa Mahallesi’nde bulundan dairenin kullanım alanı 92 metrekare olarak ölçülürken, daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 55 bin TL olarak belirlendi. Banka, ihaleye katılım sağlamak isteyenlerin yatırmaları gereken katılım bedelinin 2 bin 750 TL olduğunu açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN KAÇIRILMAYACAK SATILIK DEPO FIRSATI!

Yapı Kredi Bankası'ndan emlak sektörüne büyük etki! Depo 40 bin TL, daire 55 bin TL! Bu fiyatlara emlakçıların önünden bile geçilemiyor! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihalenin, Ankara ilinde bulunan bir depo için olduğu öğrenildi. Polatlı ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan deponun kullanım alanını 80 metrekare olarak ölçen banka, minimum fiyat teklifini 40 bin TL olarak açıkladı. Yapı Kredi Bankası, söz konusu depo ihalesine katılabilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelini 2 bin TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA İLİNDE UYGUN FİYATLI SATILIK DEPOLU DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası Ankara ilinde bulunan bir depolu dükkan için de yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihalesi kapsamında Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunan 72 metrekarelik bir dükkanı satışa çıkardığını belirtirken, ihale başlangıç bedelini 275 bin TL olarak açıkladı. İhale katılım bedeli ise 13 bin 750 TL olarak duyuruldu.