Yapı Kredi Bankası'ndan Ankara'da uygun fiyatlı dükkan arayanlara kaçırılmayacak teklif! Polatlı'da dükkan fiyatı 40 bin TL'ye düştü!

Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, Ankara ilinde bulunan bir dükkan ve bir daireye ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın icralık gayrimenkul satışına ilişkin haberin devamı…

Yapı Kredi Bankası'ndan Ankara'da uygun fiyatlı dükkan arayanlara kaçırılmayacak teklif! Polatlı'da dükkan fiyatı 40 bin TL'ye düştü!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, bir e- ihale platformu ile anlaştığını duyurarak uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışına başladığını belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İCRALIK DAİRE VE DÜKKAN SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için popüler e- ihale platformlarından olan Intengo ile iş birliği yaptığını açıkladı. Yeni iş birliği kapsamında iki ihale düzenlediğini belirten banka, Ankara ilinde hem depo hem de daire satışı gerçekleştirileceğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA POLATLI’DA SATILIK DEPO İLANI!

Yapı Kredi Bankası'ndan Ankara'da uygun fiyatlı dükkan arayanlara kaçırılmayacak teklif! Polatlı'da dükkan fiyatı 40 bin TL'ye düştü! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası anlaşmalı olduğu e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu ihaleye konu olan gayrimenkulün bir depo olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın e- ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık deponun Ankara ilinin Polatlı ilçesinin Garnizon Caddesi’nde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 80 metrekare olarak ölçülmüş olan deponun ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedeli 40 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 2 bin TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Ankara ilinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Banka, söz konusu daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın e- ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık dairenin Ankara ilinin Altındağ ilçesinin Beşikkaya Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Banka 3+1 dairenin satışı için kredi kullandırılamayacağını belirtirken, dairenin toplam kullanım alanını 129 metrekare olarak açıkladı.

Yapı Kredi Bankası Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu daire için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 720 bin TL olduğunu açıkladı. İhaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyenlerin yatırmaları gereken ihale katılım bedeli ise 72 bin TL olarak bildirildi.