Yapı Kredi Bankası Satılık Gayrimenkul İlanlarını Yeniledi! Bir Yaşında Daire 512 bin TL!

Birçok sebebe bağlı olarak fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, Yapı Kredi Bankası’nı harekete geçirdi. Satılık gayrimenkul ilanlarını güncelleyen banka, 3 yeni ilan ekledi. Konutların, piyasanın oldukça altından satışa sunuldukları dikkatlerden kaçmadı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın satılık konut ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası Satılık Gayrimenkul İlanlarını Yeniledi! Bir Yaşında Daire 512 bin TL!

Yapı Kredi Bankası, satılık konut ilanlarını güncellediğini duyurdu. İstanbul ve Bursa’da toplamda 3 yeni daireyi Gayrimenko isimli e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunan banka, ilgili gayrimenkullere ilişkin tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’ndan Satılık Yeni Daire İlanı!

Yapı Kredi Bankası iş birliği içerisinde olduğu Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir satılık konut ilanı yayınladığını duyurdu. Bursa’nın Mudanya ilçesinin Yeni Mahallesi’nde satışa sunulduğu öğrenilen yeni daireye ilişkin ayrıntılar belli oldu.

Henüz 1 yıllık binada bulanan yeni dairenin büyüklüğü 86 metrekare olarak bildirildi. 2+1 boyutunda olan dairede kat irtifakı olduğu ve dairede balkonun da bulunduğu öğrenildi. Yapı Kredi Bankası’nın krediye açık konumda satışa sunmuş olduğu gayrimenkul için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedeli 512 bin 500 TL olarak belirtildi. Gayrimenko platformu ise sunacağı hizmet karşısında talep ettiği bedeli 24 bin 190 TL olarak açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’ndan Bursa İnegöl’de Satılık Daire!

Yapı Kredi Bankası Satılık Gayrimenkul İlanlarını Yeniledi! Bir Yaşında Daire 512 bin TL! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci konutun, Bursa’nın İnegöl ilçesinin Osmaniye Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Banka, Gayrimenko platformu aracılığı ile gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

4 katlı bir binanın ikinci katında bulunan satılık dairenin yaşı, 3 olarak bildirildi. 127 metrekare büyüklüğünde olan dairede balkonun varlığı da belirtilirken, Yapı Kredi Bankası’nın ilgili konut için kredi çekilebileceğini bildirdiği öğrenildi. 3+1 büyüklüğündeki konut için başlatılmış olan ihale karşılığında istenen taban fiyat 825 bin TL olarak duyuruldu. Gayrimenko platformunun, ihale hizmeti karşılığında talep ettiği tutar ise 38 bin 940 TL olarak kayda geçti.

Yapı Kredi Bankası’ndan İstanbul’da Satılık Daire!

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulmuş olan üçüncü dairenin, İstanbul ilinin Eyüpsultan ilçesinin Düğmeciler Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 82 metrekare büyüklüğünde olan dairenin, 5 katlı bir binanın 2’inci katında olduğu kaydedilirken, ihale karşılığında ödenecek taban tutar 550 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenko platformunun, ihale hizmeti karşılığında talep ettiği tutar ise 25 bin 960 TL olarak bildirildi.