Yapı Kredi Bankası satılık gayrimenkul ilanlarını yeniledi! Ankara, İstanbul ve Eskişehir'de daireler peynir ekmek fiyatına!

Özel bankalarımızdan birisi olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, yasal ihale platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu satılık gayrimenkul ilanlarının arasına yenilerini ekledi. İşte Yapı Kredi Bankası’nın yeni ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası satılık gayrimenkul ilanlarını yeniledi! Ankara, İstanbul ve Eskişehir'de daireler peynir ekmek fiyatına!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin enflasyona da direkt olarak etki etmesi, emlak sektöründe fahiş fiyatların açıklanmasına sebep oldu. Bu durum karşısında tüketicilerin mağduriyet yaşamamalarını isteyen Yapı Kredi Bankası, satılık gayrimenkul ilanlarının arasına yenilerini eklediğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’ndan Ankara’da Satılık İş Yeri İlanı!

Yapı Kredi Bankası, Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu satılık gayrimenkul ilanlarının arasına bir yenisini daha ekledi. Banka, Ankara’da bulunan bir iş yerinin piyasanın oldukça altında fiyat karşılığında teklife açık olduğunu bildirdi.

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformuna eklemiş olduğu ilk satılık gayrimenkul ilanının, Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan bir iş yerine ait olduğu öğrenildi. 73 metrekare büyüklüğünde olan dükkanın depoya sahip olduğu belirtilirken, söz konusu dükkana ilişkin başlatılmış olan ihalenin başlangıç bedeli 275 bin TL olarak bildirildi. Banka, Intengo platformuna üye olunarak dükkan için teklif verilebileceğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası’ndan Eskişehir’de Satılık Daire İlanı!

Yapı Kredi Bankası satılık gayrimenkul ilanlarını yeniledi! Ankara, İstanbul ve Eskişehir'de daireler peynir ekmek fiyatına! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo üzerinden duyurmuş olduğu ikinci satılık gayrimenkul ilanının, Eskişehir ilinde bulunan bir daireye ait olduğu öğrenildi. Eskişehir’in Alpu ilçesinde satışa sunulan daireye ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulan dairenin büyüklüğü 110 metrekare olarak belirtildi. Halen tekliflere açık olan daire için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedeli 250 bin TL olarak duyuruldu. Banka, Intengo üzerinden teklif verilebileceğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası’ndan İstanbul’da Satılık Daire İlanı!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo üzerinden yayınlamış olduğu üçüncü satılık gayrimenkul ilanının, İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan bir daireye ait olduğu öğrenildi. Banka, ilgili daire için başlatılmış olan ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulan dairenin büyüklüğü 55 metrekare olarak açıklandı. Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan daire için başlatılmış olan ihaleye Intengo üzerinden katılım sağlanabileceğini belirten Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 550 bin TL olarak bildirdi.