Yapı Kredi Bankası İstanbul ve Bursa'da Uygun Fiyatlı Satılık Konut İlanı! 5+1 Dubleks 800 Bin TL!

Yapı Kredi Bankası, İstanbul ve Bursa illerinde uygun fiyatlı konut arayışında olan vatandaşlar için yeni ilanlar yayınladığını duyurdu. Banka, gayrimenkullerin başlangıç fiyatlarını ve diğer ayrıntıları paylaştı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın yeni ilanlarına ilişkin haberin devamı…

Yapı Kredi Bankası İstanbul ve Bursa'da Uygun Fiyatlı Satılık Konut İlanı! 5+1 Dubleks 800 Bin TL!

Yapı Kredi Bankası, İstanbul ve Bursa illerinden gayrimenkul satın almak isteyen tüketiciler için 3 yeni satılık ilanı yayınladığını duyurdu. Banka, ilgili ilanlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’ndan Düşük Fiyatlı 5+1 Dubleks İlanı!

Bursa ilinde yaşayan veya Bursa ilinden bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir gayrimenkul ilanı yayınlayan Yapı Kredi Bankası, ilgili ihale sürecine ve gayrimenkulün özelliklerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

“Gayrimenko.com” isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satılık gayrimenkul ilanını yayınlayan Yapı Kredi Bankası, Bursa ilinin Kestel ilçesinde bulunan 5+1 genişliğinde 204 metrekarelik dubleks dairenin ayrıntılarını paylaştı. Fiyat teklifine açık olan daire için sunulan son teklifin 800 bin TL olduğunu belirten banka, ilgili satış ihalesine katılabilmek için ödenmesi gereken hizmet bedelinin 37 bin 760 olduğunu belirtti.

Yapı Kredi Bankası’ndan İstanbul’da Satılık Ev İlanı!

Yapı Kredi Bankası İstanbul ve Bursa'da Uygun Fiyatlı Satılık Konut İlanı! 5+1 Dubleks 800 Bin TL! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu ikinci satılık konut ilanının, İstanbul ilinin Eyüpsultan ilçesinin Düğmeciler Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 2+1 genişliğinde 82 metrekare büyüklüğünde olan konutun, bir apartmanın ikinci katında bulunduğunu belirten banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Gayrimenko.com platformu aracılığı ile fiyat teklifine açılmış olan 2+1 daire için yapılan son teklifin 550 bin TL olduğunu belirten banka, ilgili konut satış ihalesine girebilmek için ödenmesi gereken hizmet bedelinin 25 bin 960 TL olduğunu bildirdi.

Bursa’da Balkonlu Satılık Daire İlanı!

Yapı Kredi Bankası tarafından yayınlanmış olan son satılık konutun da Bursa ilinde olduğu öğrenildi. Bursa’nın Mudanya ilçesinin Yeni Mahallesi’nde bulunan 2+1 genişliğinde ki konuta ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

86 metre kare büyüklüğünde olan konut için 512 bin 500 TL’lik teklifin yapıldığını belirten Yapı Kredi Bankası, balkonu bulunan daireyi satın alabilmek için girilmesi gereken ihale karşılığında 24 bin 190 TL tutarında hizmet bedelinin ödenmesi gerektiğini belirtti.