Yapı Kredi Bankası İstanbul ve Ankara'nın emlak sektörüne el attı! Konut fiyatları 500 bin TL'ye düştü!

Ülkemizin en gelişmiş özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, son dönemlerde birçok faktöre bağlı olarak giderek artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında olarak, yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı konut satışı gerçekleştireceğini bildirdi. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulan dairelere ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası İstanbul ve Ankara'nın emlak sektörüne el attı! Konut fiyatları 500 bin TL'ye düştü!

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yatırımcının ve tüketicinin yanında yer alarak, Ankara ve İstanbul illerinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA UYGUN FİYATLI APARTMAN DAİRESİ!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan bir apartman dairesi olduğu bildirildi. Banka, Beşikkaya Mahallesi’nde bulunan 129 metrekarelik dairenin ihale başlangıç bedelini 720 bin TL olarak belirledi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE KAÇIRILMAYACAK DAİRE FIRSATI!

Yapı Kredi Bankası İstanbul ve Ankara'nın emlak sektörüne el attı! Konut fiyatları 500 bin TL'ye düştü! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası, yasal ihale platformu Intengo aracılığı ile ikinci bir hale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihalesine konu olan gayrimenkulün İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde bulunan bir apartman dairesi olduğunu belirtti.

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa çıkardığı apartman dairesinin büyüklüğü, 56 metrekare olarak açıklandı. Banka, ilgili ihale kapsamında sunulabilecek minimum fiyat teklifinin 850 bin TL olduğunu belirtti. İhaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken teminat bedeli ise 42 bin 500 TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA POLATLI’DA 40 BİN TL’YE DEPO SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası, Intengo platformu aracılığı ile bir de depo satışı yapılacağını belirtti. Ankara ilinin Polatlı ilçesinde bulunan depo vasıflı bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyuran banka, ilgili ihale kapsamında hala fiyat teklifi verilebileceğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan Intengo ihalesine göre söz konusu satılık dükkanın, Polatlı ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğu bildirildi. Banka, ilgili dükkanın 80 metrekare büyüklüğünde olduğunu ve ihale başlangıç bedelinin 40 bin TL olarak belirlendiğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası, ihaleye katılım sağlayarak dükkan için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, 2 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.