Yapı Kredi Bankası, araç sahibi müşterileri için kesenin ağzını açtı! 50 TL'lik akaryakıt hediye edilecek!

Yükselen akaryakıt fiyatlarına karşı mağduriyet yaşayan araç sahibi müşterilerine yeni bir kampanyanın duyurusunu yapan Yapı Kredi Bankası, kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası, araç sahibi müşterileri için kesenin ağzını açtı! 50 TL'lik akaryakıt hediye edilecek!

Devam eden Rusya- Ukrayna savaşı brent petrolün varil fiyatının dalgalı grafiklere sahip olmasına sebebiyet verirken bu durum ülke sınırlarımız içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerinde de büyük fiyat farklarının oluşmasına sebep oldu. Çok kısa süre öncesine kadar hemen hemen her araç sahibi tarafından karşılanabilecek düzeylerde olan pompa fiyatları hem para piyasaları ile altın piyasasında gözlenen yukarı yönlü hareketlerden hem de Rusya- Ukrayna savaşından etkilenerek fahiş seviyelere ulaştı.

Akaryakıt sektörüne yansıyan yüksek oranlı zamlar sebebi ile çoğu tüketici kendi aracını kullanmaktan ise toplu taşıma araçlarına yönelmeye başladı. Günlük hayat akışı içerisinde kendi aracını kullanmak durumunda olan veya bir sebepten ötürü toplu taşıma araçlarına uyum sağlayamayan tüketiciler, mecburen ödemek zorunda oldukları akaryakıt fiyatlarının altında oldukça ezildi. Bu duruma bir nebze engel olmak isteyen Yapı Kredi Bankası ise mevcut müşterileri için yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden olan ve tüketicilerin mağduriyet yaşadıkları alanlara yoğunlaşarak avantajlı kampanyalar geliştiren Yapı Kredi Bankası, yükselen akaryakıt fiyatlarına karşı da sessiz kalamayarak yeni bir kampanya geliştirdiğini bildirdi. Kampanyasının 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceğini belirten banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN YENİ AKARYAKIT KAMPANYASI!

Yapı Kredi Bankası, araç sahibi müşterileri için kesenin ağzını açtı! 50 TL'lik akaryakıt hediye edilecek! - Resim : 1

Yeni akaryakıt kampanyası kapsamında Opet ile anlaşmaya varan Yapı Kredi Bankası, World araçta öde uygulamasını kullanarak kartı aracılığı ile 300 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt harcaması yapacak olan her müşterisine 10 TL, toplamda ise 50 TL değerinde Opet Puan tanımlanacağını bildirdi..

YAPI KREDİ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yapı Kredi Bankası- Opet iş birliğinde geliştirilmiş olan toplamda 50 TL değerinde Opet Puan hediyesi kazanımlı yeni kampanyaya, bankanın mevcut World kart kullanıcısı müşterileri katılım sağlayabilmektedir. Ancak bir müşteri birden fazla World kartı olsa dahi kampanya kapsamında en fazla 50 TL hediye kazanabilecektir.