Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’den beklenen Kubilay Aka açıklaması geldi! Partneri Afra Saraçoğlu’nu da unutmadı!

Geçtiğimiz hafta magazin dünyasını ele geçiren ünlü oyuncular Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka arasındaki gerginliğe dair ilk açıklama, Mert Ramazan Demir’den geldi.

Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’den beklenen Kubilay Aka açıklaması geldi! Partneri Afra Saraçoğlu’nu da unutmadı!

Star TV ekranlarının gözde yapımlarından biri olan Yalı Çapkını isimli dizide başrolleri paylaşan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun dizinin son bölümde öpüşmeleri günlerce konuşulmuştu. Bu sahnenin etkisi devam ederken; dizinin yapım şirketi OGM Pictures’in yeni yıl partisinde bir tartışma çıktığı öne sürüldü. Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka’nın karşı karşıya geldiği tartışma iddialarına dair bugün resmi bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz bir hafta boyunca tüm sosyal medya platformlarını etkisi altına alan kavga dedikodusuna göre, Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka birbirine girdi. Şöyle ki, Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun partideki yakınlığı; Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın olan Kubilay Aka’yı rahatsız etti. Bunun ardından tartıştıkları iddia edilen Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka ikilisinden ilk açıklamayı Yalı Çapkını dizisinde Ferit’i canlandıran Mert Ramazan Demir yaptı.

“EVET, ÖYLE BİR ÖYLE BİR ŞEY OLDU”

Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’den beklenen Kubilay Aka açıklaması geldi! Partneri Afra Saraçoğlu’nu da unutmadı! - Resim : 1

Kubilay Aka ile arasında çıkan gerginliğe dair TV 100’e konuşan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, “Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze hiç gelinmedi, bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim” açıklamalarında bulundu. Olayın devamına ilişkin de açıklamalar yapan Mert Ramazan Demir, kavganın yaşanıp yaşanmadığına dair konuştu.

Kubilay Aka ile aralarında herhangi bir fiziksel temasın yaşanmadığını belirten Mert Ramazan Demir, açıklamasının devamında; “Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben göz göze bile gelmedim” ifadelerini kullandı. Öte yandan Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile arasındaki samimiyete de açıklık getirdi.

“BİZİM AFRA İLE SAMİMİYETİMİZ YENİ DEĞİL”

Daha önce Öğretmen isimli dizide birlikte rol alan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, bu sene de Yalı Çapkını isimli dizide başrolleri paylaşmaya başladı. Kavgaya konu olan Afra Saraçoğlu samimiyeti iddialarına ilişkin de konuşan Mert Ramazan Demir, açıklamasında; “Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız… Saçma sapan bir yere gitti mevzu…” dedi.

Öte yandan Mert Ramazan Demir, açıklamalarını; “Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok” sözleri ile noktaladı. Kubilay Aka’dan ise henüz bir açıklama gelmedi.