Yalı Çapkını'na Ferit'in Hala'sı Nükhet ve kuzeni Kaya geliyor! Kaya bakın kim oldu

Star'ın geçen sezona damgasıını vuran dizisi Yalı Çapkını'na iki bomba transfer dahil oldu. Geçtiğimiz gün kadroya dahil olan Binnur Kaya'nın Yalı Çapkını'nda oğlu Kaya'yı oynayacak isim belli oldu.

Yalı Çapkını'na Ferit'in Hala'sı Nükhet ve kuzeni Kaya geliyor! Kaya bakın kim oldu

Yalı Çapkını'na 2 dev transfer gerçekleşti. Halis Ağa'nın İngiltere'deki kızı Nükhet ve torunu Kaya diziye dahil oldu. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre;  Yalı Çapkını dizisinin 2. sezonu merakla bekleniyor.  Aksiyonu bol bir finalle tatile giren dizinin hastane sahneleriyle başlayacağı konuşuluyor. Dizinin en büyük sürprizi uzun süredir adları geçen ama kendileri görünmeyen Halis Ağa’nın kızı Nükhet ve torununun eve düşen yıldırım gibi ekibe katılacak olmaları… Torun Kaya’ya Taro lakaplı genç yıldız Tarık Emir Tekin hayat verecek.

 

Yalı Çapkını'na Ferit'in Hala'sı Nükhet ve kuzeni Kaya geliyor! Kaya bakın kim oldu - Resim : 2

BİNNUR KAYA YALI ÇAPKINI'NDA

Haftalarca yapılan görüşmelerin sonunda Nükhet rolü için değerli oyuncu Binnur Kaya’yla anlaşılmıştı. Dizide yeni sezonda peş peşe sürprizli olaylar patlayacak.

 "Yalı Çapkını"na Binnur Kaya dahil oldu. Binnur Kaya, dizide Halis Korhan'ın İngiltere'deki kızı "Nükhet" karakterine hayat verecek.

Yalı Çapkını ilk sezonda Pelin'in annesi Zerrin, Halis Korhan'la görüştüğünde kızı Nükhet ile arkadaş olduğunu ve ona selam getirdiğini söylemişti.

Yalı Çapkını'na Ferit'in Hala'sı Nükhet ve kuzeni Kaya geliyor! Kaya bakın kim oldu - Resim : 3