Yalı Çapkını Suna'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Suna kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın ablası Suna karakterini canlandıran Beril Pozam, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversitede tiyatro eğitimi aldı ve birçok dizi ve filmde rol aldı. Şimdilerde Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde izleyiciyle buluşuyor.

Yalı Çapkını Suna'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Suna kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın ablası Suna karakterini canlandıran Beril Pozam, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversitede tiyatro eğitimi aldı ve birçok dizi ve filmde rol aldı. Şimdilerde Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde izleyiciyle buluşuyor..

Yalı Çapkını Suna kimdir? Kim oynuyor?

Yalı Çapkını Suna karakterini Beril Pozam canlandırmaktadır. 

Yalı Çapkını Suna'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Beril Pozam kimdir?

Beril Pozam, 1 Ocak 1995’te İstanbul’da dünyaya geldi. Oğlak burcudur. İlk ve orta öğrenimini Özel Ahmet Şimşek Kolejinde tamamladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde Tiyatro Bölümünde okudu. Ardından buradan mezun oldu. 

Beril Pozam'ın hayat hikayesi

Beril Pozam, eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da oyunculuk yapmaya başladı. Birçok tiyatro oyununda sahne teknisyeni, oyuncu, asistan ve çevirmen olarak görev aldı. Profesyonel anlamdaki ilk oyunculuk deneyimini ise 2019’da AVM Sakini isimli dizi ile yaşadı. Beril Pozam, daha sonra Afili Aşk, Akrep, Ada Masalı, Olağan Şüpheliler ve Baba gibi dizilerde rol aldı. Asıl çıkışını Baba dizisindeki Sevil karakteri ile yaşayan Beril Pozam, şimdilerde ise Star TV ekranında izleyici buluşan Yalı Çapkını dizisinde rol almaktadır. Dizide Suna karakterine hayat vermektedir. Yalı Çapkını dizisinde Suna karakteri için şu bilgiler veriliyor: Kazım ve Esme’nin büyük kızı. Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Hem çevreye göre daha eğitimli, hem de güzeldir. Hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever.

Yalı Çapkını Suna'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 22222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222

Beril Pozam, aynı zamanda sinema filmlerinde de boy gösterdi. 2022 yılında Ah Belinda isimli filmde rol aldı2. Oyuncunun sosyal medya hesaplarında da binlerce takipçisi bulunuyor.

 

Yalı Çapkını Suna kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın ablası Suna karakterini canlandıran Beril Pozam’dır. Gaziantepte yaşayan Kazım Ağa’nın güzel kızıdır. Suna’nın bu hayattaki tek amacı yakışıklı ve zengin bir erkekle evlenmektir.

Beril Pozam kaç yaşında, nereli?

Beril Pozam 1 Ocak 1995’te İstanbul’da doğdu. 27 yaşındadır. Oğlak burcudur.

Beril Pozam oynadığı dizileri

Beril Pozam AVM Sakini, Afili Aşk, Akrep, Ada Masalı, Olağan Şüpheliler, Baba ve Yalı Çapkını gibi dizilerde rol aldı.