Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli kaç yaşında?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'na yeni sezonda ,Halis Ağa'nın kızını canlandıran Nükhet karakteri araştırılıyor. Güçlü oyunculuğuyla ön plana çıkan Nükhet karakteri ise merak ediliyor. Yalı çapkını dizisinde Nükhet karakterini 1972 Ankara doğumlu olan 51 yaşındaki binnur Kaya canlanıdırmaktadır. Usta oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır. Peki Yalı Çapkını Nükhet kimidr kimdir, Yalı Çapkını Nükhet gerçekte kiminle evli? Çocuğu var mı?

Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli kaç yaşında?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu için hazırlıklar sürüyor. Çekimleri çok yakında başlayacak olan dizinin kadrosuna Binnur Kaya dahil oldu. Kaya, sevilen dizide Halis Ağa'nın kızı Nükhet’i canlandıracak.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı yalı Çapkını dizisi 36. bölümüyle sezon finali yapmıştı.Dizinin ikinci sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken kadroya bomba bir isim katıldı.

BİNNUR KAYA GELİYOR

Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması beklenen "Yalı Çapkını"na Binnur Kaya dahil oldu. Binnur Kaya, dizide Halis Korhan'ın İngiltere'deki kızı "Nükhet" karakterine hayat verecek. Yalı Çapkını ilk sezonda Pelin'in annesi Zerrin, Halis Korhan'la görüştüğünde kızı Nükhet ile arkadaş olduğunu ve ona selam getirdiğini söylemişti.

 

Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 2

YALI ÇAPKINI HALİS AĞA'NIN KIZI NÜKHET KİM? YALI ÇAPKINI NÜKHETİ KİM OYNUYOR?

Yalı çapkını Nükhet karakterini 1972, Ankara doğumlu 51 yaşındaki Binnur Kaya canlanıdırmaktadır. Usta oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 3

YALI ÇAPKINIBİNNUR KAYA NERELİ, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE?

19 Nisan 1972, Ankara doğumludur. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.


Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.

Hülya Avşar Show'da ‘Asiye' karakteriyle televizyon dünyasına girdi.

İlk televizyon dizisi ‘Kaynanalar' oldu.

Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 4

1998 yılında Engin Günaydın'ın yönettiği “Dış Kapının Mandalları adlı dizide rol aldı. Aynı dönem Engin Günaydın aynı zamanda ev arkadaşıydı.

Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı.

2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası komedi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

2010'da "Vavien" filmindeki rolüyle 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.

2014 yılında ise 41. Magnum Altın Kelebek Ödülleri'nde Aramızda Kalsın adlı dizideki rolüyle En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Seçilmiştir.

Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 5

BİNNUR KAYA EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?


Türkiye'de milyonlarca insanın izlediği dizi ve film gibi yapımlarda yer alan başarılı aktrist Binnur Kaya evli değildir. Kaya'nın özel hayatına dair çok az bilgi olmakla birlikte bekar olduğu biliniyor.