Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Kaya'sı kimdir, nereli kaç yaşında?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'na yeni sezonda ,Halis Ağa'nın torununu canlandıran Kaya karakteri araştırılıyor. Güçlü oyunculuğuyla ön plana çıkan Kaya karakteri ise merak ediliyor. Yalı çapkını dizisinde Kaya karakterini 1997 İstanbul doğumlu olan Tarık Emir Tekin canlandırmaktadır. Usta oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır. Peki Yalı Çapkını Kaya kimdir, Yalı Çapkını Kaya gerçekte kiminle evli? Çocuğu var mı?

Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Kaya'sı kimdir, nereli kaç yaşında?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu için hazırlıklar sürüyor. Çekimleri çok yakında başlayacak olan dizinin kadrosuna Tarık Emir Tekin dahil oldu. Tarık Emir Tekin , sevilen dizide Halis Ağa'nın torunu Kaya’yı canlandıracak.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı yalı Çapkını dizisi 36. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin ikinci sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken kadroya bomba bir isim katıldı.

Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Kaya'sı kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 1

Diziye Şevval Sam'ın Oğlu Tarık Emir Tekin Dahil Oluyor 

Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması beklenen "Yalı Çapkını"na "Taro" lakaplı  sanatçı Şevval Sam ile futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin dahil oldu. Tarık Emir Tekin, dizide Halis Korhan'ın İngiltere'deki torunu "Kaya" karakterine hayat verecek. 

 Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Kaya'sı kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 2

YALI ÇAPKINI FERİT KORHAN'NIN KZUENİ KAYA KİM? YALI ÇAPKINI KAYA'YI KİM OYNUYOR?


Yalı çapkını Kaya karakterini 15 Haziran 1997 İstanbul doğumlu 28 yaşındaki Tarık Emir Tekin canlandırmaktadır. Usta oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır.

 Yalı Çapkını Kaya'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını'nın Kaya'sı kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 3

YALI ÇAPKINI TARIK EMİR TEKİN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Tarık Emir Tekin, sanatçı Şevval Sam ile futbolcu Metin Tekin'in oğlu olarak 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlayan Tekin, Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London’ın PaPA derecesini bitirdi. Ardından RADA Foundation kursunda eğitim aldı ve Oxford School of Drama tiyatro bölümünde eğitimine devam etti. Bir süre İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüş yaptı ve oyunculuk kariyeri başladı.