Yalı Çapkını Ferit kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit'i kim oynuyor, gerçek adı ne?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle büyük beğeni toplayan Demir, daha önce de birçok film ve dizide rol almıştır. Demir, oyunculuk eğitimini Beykent Üniversitesi, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da almıştır.

Yalı Çapkını Ferit kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit'i kim oynuyor, gerçek adı ne?

Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul’da doğan ve kameramanlık yaparken oyunculuğa başlayan genç bir sanatçıdır. Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle büyük beğeni toplayan Demir, daha önce de birçok film ve dizide rol almıştır. Demir, oyunculuk eğitimini Beykent Üniversitesi, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da almıştır. 

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i kimdir? Ferit karakterini kim oynuyor?

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini Mert Ramazan Demir oynamaktadır.

Yalı Çapkını Ferit kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit'i kim oynuyor, gerçek adı ne? - Resim : 1

Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 25 Kasım 1998 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Annesi ev hanımı, babası ise esnaf ve ticaretle uğraşmaktadır. 5 erkek kardeşin en küçüğü olarak İstanbul Şile’nin bir köyünde büyümüştür. Lise sona kadar Şile’de yaşayan Demir, liseden sonra Beykent Üniversitesi Konservatuarı programına kabul edilmiştir. Burada kamera oyunculuğu için Ali Bilgin (yönetmen) ve Semih Bağcı ile çalışmıştır. Mert Ramazan Demir, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da oyunculuk eğitimi almıştır. Menajerliğini Tümay Özokur yapmaktadır. Sema Bekmez Cast Ajansının oyuncusudur.

Mert Ramazan Demir'in hayat hikayesi

Mert Ramazan Demir, sinemada rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’un yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaşmıştır. 2020 yılında yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer almıştır. Mert Ramazan Demir, FOX’ta yayınlanan “Öğretmen” dizisinde oynadı ve bu diziyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Netflix’te yayınlanan Ufo filminde boy göstermiştir. Eylül 2022’de Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan “Yalı Çapkını” adlı tv dizisinde Afra Saraçoğlu ile birlikte başrollerde Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir de yer almıştır. Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit Korhan karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Demir, şu anda Şahmeran dizisinde Cihan rolünü oynamaktadır. Mert Ramazan Demir, 1,78 m boyunda ve 73 kg ağırlığındadır. Burcu Yay’dır. Sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Aslen Kocaeli nüfusuna kayıtlıdır. Doğma büyüme ise İstanbul’ludur.

Yalı Çapkını Ferit kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit'i kim oynuyor, gerçek adı ne? - Resim : 2
Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul’da doğan ve kameramanlık yaparken oyunculuğa başlayan genç bir sanatçıdır.

Mert Ramazan Demir kaç yaşındadır?

Mert Ramazan Demir, 25 yaşındadır.

Mert Ramazan Demir nerelidir?

Mert Ramazan Demir, aslen Kocaeli nüfusuna kayıtlıdır. Doğma büyüme ise İstanbul’ludur.

Mert Ramazan Demir hangi dizilerde oynamıştır?

Mert Ramazan Demir, Arka Sokaklar, Fazilet Hanım ve Kızları, Çıplak, Öğretmen, Kuruluş Osman, Yalı Çapkını, Şahmeran gibi dizilerde oynamıştır.

Mert Ramazan Demir hangi filmlerde oynamıştır?

Mert Ramazan Demir, I Am You, Sesinde Aşk Var, Üç Harfliler: Adak, Ufo gibi filmlerde oynamıştır.

Mert Ramazan Demir sevgilisi kimdir?

Mert Ramazan Demir’in sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.