Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu geliyor! Ferit'in doktoru rolünü bakın kim üstleniyor! Yalı Çapkını Kadrosu genişliyor..

“Yalı Çapkını” dizisinin yeni sezonunda Ferit’in doktorunu ünlü oyuncu Mehmet Bilge Aslan canlandıracak. Aslan, dizide Profesör Ahmet Güneyer karakterine hayat verecek. Güneyer, Ferit’in hayatta kalması için elinden geleni yapacak. Dizinin hayranları, Aslan’ın performansını merakla bekliyor. "Yalı Çapkını"nın yeni sezonu 15 Eylül’de başlayacak.

Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu geliyor! Ferit'in doktoru rolünü bakın kim üstleniyor! Yalı Çapkını Kadrosu genişliyor..

“Yalı Çapkını” dizisinin yeni sezonunda Ferit’in doktorunu Mehmet Bilge Aslan canlandıracak. Ferit, sezon finalinde vurulmuş ve hayati tehlike içinde hastaneye kaldırılmıştı. Hastane sahnelerinde Ferit’in tedavisini üstlenen Profesör Ahmet Güneyer rolüne Mehmet Bilge Aslan hayat verecek. Mehmet Bilge Aslan, daha önce “Kara Para Aşk”, “Kara Sevda” ve “Bir Zamanlar Çukurova” gibi dizilerde rol almış başarılı bir oyuncu. "Yalı Çapkını"nın yeni sezonu 15 Eylül’de Star TV’de başlayacak.

Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu geliyor! Ferit'in doktoru rolünü bakın kim üstleniyor! Yalı Çapkını Kadrosu genişliyor.. - Resim : 1

YENİ SEZONDA BÜYÜK SÜRPRİZLER

Sevilen dizi "Yalı Çapkını"nın ikinci sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezon ilk bölümü 15 Eylül’de ekrana gelecek. Reytinglerde zirveyi zorlayan dizinin sezon finalinde Ferit (Mert Ramazan Demir) silahlı saldırıya uğramıştı. Yeni sezonda Ferit’in hayatta kalma mücadelesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Ferit’in tedavisini ünlü Profesör Ahmet Güneyer’in (Mehmet Bilge Aslan) yapacağı hastane sahneleri büyük heyecan yaratacak.

Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu geliyor! Ferit'in doktoru rolünü bakın kim üstleniyor! Yalı Çapkını Kadrosu genişliyor.. - Resim : 2

DİZİYE YENİ KATILANLAR

Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni sezon bölümleri de birbirinden ilginç olaylarla dolu olacak. OGM Pictures yapımı dizinin kadrosuna katılan Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in rol aldığı sahneler de merakla bekleniyor.