Yalı Çapkını 42.bölüm 3.fragmanı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını 42.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını'nın 27 Ekim'de Star TV'den yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte heyecan dolu ipuçlarının yer aldığı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

Yalı Çapkını 42.bölüm fragmanı izle: Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını, 41.son bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizinin final sahnesiyle birlikte yeni bölümü merak eden hayranları yeni bölüme ait ipuçlarının yer aldığı fragmanı aramaya başladı. Yalı Çapkını 42. yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı izleyici tarafından merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını'nın yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? sorularının cevabı haberimizde

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Yalı Çapkını yeni bölümüyle 27 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Star TV’de.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

 YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yalı Çapkını dizisi ne zaman başladı?

Yalı Çapkını dizisi, 13 Kasım 2022 tarihinde Star TV’de yayın hayatına başladı.

Yalı Çapkını dizisinin yapımcısı kimdir?

Yalı Çapkını dizisinin yapımcısı Süreç Film’dir.

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları kimlerdir?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ve Emre Altuğ’dur.

Yalı Çapkını dizisinin konusu nedir?

Yalı Çapkını dizisi, zengin bir ailenin oğlu olan Ferit ile fakir bir ailenin kızı olan Seyran’ın aşkını ve bu aşkın etrafında gelişen olayları anlatmaktadır.

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor?

Yalı Çapkını dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmektedir.

Yalı Çapkını dizisi uyarlama mıdır?

Yalı Çapkını dizisi, orijinal bir senaryoya dayanmaktadır. Dizi, herhangi bir kitap, film veya yabancı diziden uyarlama değildir.