Yakışıklı Oyuncu Can Sipahi'nin Yeni Projesi Belli Oldu! Fatih Sultan Mehmed'i Canlandıracak!

Son dönemlerde rol aldığı projeler ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran yakışıklı oyuncu Can Sipahi, yeni bir film projesi için yapımcı firma ile el sıkıştı. Kariyer hayatının en önemli rolüne hazırlandığını belirten genç oyuncu, heyecanını gizleyemedi. İşte Can Sipahi’nin yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Yakışıklı Oyuncu Can Sipahi'nin Yeni Projesi Belli Oldu! Fatih Sultan Mehmed'i Canlandıracak!

Son dönemlerde genç oyuncuların önünü açmaya çalışan yapımcı firmalar, projelerini de onlara göre şekillendirmeye başladılar. Ekranlarda sürekli aynı yüzleri görmekten sıkılan seyirciler tarafından da desteklenen bu durum, birçok yeteneğin ortaya çıkmasını ve zaman içerisinde o isimlerin kariyer yolculuklarında bambaşka kapıların açılmasını sağlıyor. Bu duruma en güzel örnek ise genç oyuncu Can Sipahi.

Birkaç yıldır rol aldığı projeler sayesinde tanınmayı başaran ve oyunculuk konusunda da oldukça yetenekli olduğu görülen genç oyuncu Can Sipahi, kendisine verilen şansları iyi değerlendirerek geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Zirveye doğru giden yolda sağlam adımlar ile ilerlemeyi başaran Can Sipahi, bu adımların en büyüğünü yeni projesi ile atmaya hazırlanıyor. ATV’ye çekilecek olan bir televizyon filmi için hazırlık sürecine giren yakışıklı oyuncu, yeni projesini ve projede yer almaktan ötürü yaşadığı şaşkınlığı sevenleri ile paylaştı.

Fatih Sultan Mehmed’i Canlandıracak!

Son yıllarda giderek popülerliğini arttırmış olan dönem dizileri, izleyiciler tarafından da büyük ilgi ile takip ediliyor. Bu doğrultuda yeni bir televizyon filmi hazırlığı içerisinde olan ATV yönetimi, Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u fethini anlatan proje için çalışmalara başladı. Filmde Fatih Sultan Mehmed’i canlandıracak olan ismin ise genç oyuncu Can Sipahi olduğu kesinlik kazandı.

“İlk Duyduğumda Kendime Gelemedim!”

Yakışıklı Oyuncu Can Sipahi'nin Yeni Projesi Belli Oldu! Fatih Sultan Mehmed'i Canlandıracak! - Resim : 1

Daha önce de dönem projelerinde yer alan Can Sipahi, Fatih Sultan Mehmed rolünün kendisine teklif edildiği an hissettiklerini şu sözler ile ifade etti: “İlk duyduğumda 10 dakika kendime gelmeye çalıştım. Çok önemli, çok zor ve çok ciddi çalışmalar gerektiren bir rol. Hemen okumalar yapmaya ve belgeseller seyretmeye başladım.”

Çekimler 20 Temmuz’da Başlayacak!

At binme ve kılıç kullanma eğitimlerinden geçeceğini söyleyen Can Sipahi, çekimlerin 20 Temmuz tarihinde başlayacağını ifade etti.