Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli hakkında bilinmeyen gerçek! Meğer oyunculuk uğruna canım meslekten vazgeçmiş!

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan ve son dönemlerde rol aldığı projeler sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Aras Bulut İynemli, akademik kariyer geçmişi ile herkesi şaşkına uğrattı. İynemli’nin oyuncu olmak uğruna yarıda bıraktığı lisans eğitimi, hayranlarını şaşırttı. İşte Aras Bulut İynemli’nin akademik kariyerine ilişkin ayrıntılar…

Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli hakkında bilinmeyen gerçek! Meğer oyunculuk uğruna canım meslekten vazgeçmiş!

Son dönemlerin yıldızı parlayan isimlerinden birisi olan Aras Bulut İynemli hem yakışıklılığı hem de rol aldığı projelerde sergilediği oyunculuk performansları ile hayran kitlesini genişletmeyi başardı.

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” isimli dizi projesi ile hayatımıza giren ve genç yaşına rağmen sergilediği üstün oyunculuk performansı sayesinde kısa sürede hem izleyicilerin hem de yapımcıların dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Aras Bulut İynemli, son dönemlerde popülerliğine popülerlik katmaya devam ediyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli sevilen dizi projesinin ardından pek çok dizi ve film projesinde rol alan Aras Bulut İynemli, yakışıklılığı ve özel hayatı ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile uzun süredir beraber olan ancak kameralara ilişkisi ile görüntü vermekten hoşlanmayan Aras Bulut İynemli, bu gizemli tavrı ile oldukça dikkat çekmeyi başarıyor.

Son olarak rol aldığı “Çukur” isimli mafya temalı dizi ile dikkatleri üzerine çeken ve aslında her türlü karakteri rahatlık ile canlandırabileceği yeteneğe sahip olduğu ispatlamış olan Aras Bulut İynemli, şimdilerde ülkemize yeni dahil olan Disney Plus platformu ile çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon için enerji toplayan ve bol bol dinlenen Aras Bulut İynemli’nin hangi projede yer alacağı, hayranları tarafından oldukça merak ediliyor.

Yakışıklı oyuncunun yer aldığı ve yer alacağı projeler sıklık ile araştırılırken, akademik hayatına ilişkin önemli bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. İynemli’nin yarıda bıraktığı lisans eğitimi, resmen şaşkınlık yarattı.

BEŞİKTAŞ ANADOLU LİSESİ MEZUNU!

Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli hakkında bilinmeyen gerçek! Meğer oyunculuk uğruna canım meslekten vazgeçmiş! - Resim : 1

Öğrencilik hayatında oldukça başarılı olduğu bilinen Aras Bulut İynemli, lise eğitimini oldukça köklü kurumlardan olan Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

BAKIN HANGİ BÖLÜMÜ KAZANMIŞ!

Liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavına giren ve İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünü kazanan İynemli, oyuncu olmak için lisans eğitimini yarıda bıraktı.

GERİ DÖNMEDİ!

20 yaşında atıldığı oyunculuk sektöründe elde ettiği kazanımlar ile yetinmeyi tercih eden İynemli, dondurduğu bölümüne bir daha geri dönmedi.