Yabani dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Yabani reytingleri nasıl? İşte Yabani yorumları

Fox TV’nin yeni dizisi Yabani, ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Sokaklarda hayatta kalmaya çalışan dört kardeşin hikayesini anlatan dizi, hem duygusal hem de heyecanlı sahneleriyle beğeni topladı. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu da merak konusu oldu. Peki, Yabani dizisi reytingleri nasıl? Yabani dizisi yorumları neler? İşte detaylar…

Yabani dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Yabani reytingleri nasıl? İşte Yabani yorumları

Sokaklarda hayatta kalmaya çalışan dört kardeşin hikayesini anlatan Yabani dizisi, Fox TV’de izleyicilerle buluştu. Dizinin ilk bölümü hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizinin konusu, oyuncuları, yönetmeni ve senaristi hakkında merak edilenler ise haberimizde…

Yabani'nin konusu ne?

Yabani dizisinin konusu, köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ve kendini yeniden var etme mücadelesini odak noktasına alıyor. Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken yollarının kesiştiği Cesur, Asi ve Umut’la kendine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir. Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar. Tek dertleri Umut’un tedavisidir. Umut’un yürüyebilmesi için “Mucize Doktor” diye reklamı yapılan yabancı bir doktora umut bağlamışlardır. Ancak bu doktor yılda bir kez Türkiye’ye gelmekte ve sadece o gün sınırlı sayıda hasta görmektedir. Ve muayene ücreti bu çocukların hayatlarında bir arada görmedikleri bir meblağdır. Yaman kağıt toplamaya çıktığı rutin bir günün sonunda Rüya ve Alaz’la karşılaşır ve kendini tuhaf bir yolculuğun içinde bulur. Bu iki şımarık gence yardım etmek üzere girdiği bu küçük maceranın onu kayıp çocukluğuna kadar götüreceğinden habersizdir henüz…

Yabani dizisi oyuncuları kimler?

Yabani dizisi oyuncuları arasında Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol yer alıyor. Dizinin başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı ise daha önce Kuzey Güney ve Çukur gibi dizilerde rol almıştır. Simay Barlas ise son olarak Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandırmıştır.

Yabani dizisi reytingleri nasıl?

Yabani dizisi ilk bölümüyle 12 Eylül Salı akşamı Fox TV’de yayınlandı. Dizi, Total’de 4.63 reyting ve 13.61 izlenme payı alarak ikinci sırada yer aldı. AB’de ise 4.79 reyting ve 14.32 izlenme payı ile zirveye oturdu. Dizi böylece rakiplerine fark attı ve büyük ilgi gördü.

Yabani dizisi yorumları nasıl? Yabani Twitter yorumları

Yabani dizisi izleyicilerden de olumlu yorumlar aldı. Dizinin konusu, oyuncuları, yönetmeni ve senaristi hakkında sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Dizinin resmi Twitter hesabı da izleyicilerin yorumlarını retweetledi. İşte bazı yorumlardan örnekler:

“Yabani dizisi çok güzel başladı. Oyuncuların performansları harika. Konu da çok ilgi çekici. Umarım devamı da böyle olur.”
“Yabani dizisini çok beğendim. Sokakta büyüyen kardeşlerin hikayesi çok duygusal. Umut’un gülüşüne bayıldım. Yaman’ın sırrını merak ediyorum.”
“Yabani dizisi gerçekten yabani bir dizi. Hem aksiyon hem dram hem de komedi var. Oyuncular çok iyi seçilmiş. Yönetmen ve senarist de tebrik ederim.”
“Yabani dizisi bence bu sezonun en iyi dizisi olacak. Konusu çok farklı ve sürükleyici. Oyuncular da çok başarılı. Reytingler de bunu gösteriyor zaten.”

Etiketler: Yabani, dizi, Fox TV, reyting, Twitter