Yabani dizisi Şebnem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yabani, Şebnem kimdir, kaç yaşında, nereli? Yabani Şebnem'in Instagram adresi ve rol aldığı diziler

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, yeni başlayan Yabani dizisinde Şebnem karakterini canlandıran başarılı bir oyuncu ve yönetmen yardımcısıdır. Azeri kökenli olan Bilgiç, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Birçok tiyatro, sinema ve dizi projesinde yer alan Bilgiç, son olarak Vatanım Sensin dizisinde Eftelya rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Peki, Yabani dizisinin Şebnem'i Şebnem Hassanisoughi Bilgiç kimdir, kaç yaşında?

Yabani dizisi Şebnem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yabani, Şebnem kimdir, kaç yaşında, nereli? Yabani Şebnem'in Instagram adresi ve rol aldığı diziler

Yabani, Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor..  Dizinin oyuncularından biri olan Şebnem karakterini ise Şebnem Hassanisoughi Bilgiç oynuyor. Peki, Yabani dizisinin Şebnem'i Şebnem Hassanisoughi Bilgiç kimdir, kaç yaşında? Yabani dizisinde Şebnem'i kim oynuyor? Şebnem'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? Şebnem Hassanisoughi Bilgiç kimdir? İşte, oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında bilmeniz gerekenler.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in burcu nedir?

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in burcu Yay’dır.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in Instagram hesabı var mı?

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in Instagram hesabı [@sebnemhassanisoughibilgic]'dir. Oyuncu, bu hesapta hayatından kesitler ve projelerinden haberler paylaşmaktadır.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in eşi kimdir?

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in eşi Ahmet Kenan Bilgiç’tir. Çift, 2006 yılında evlenmiştir. Ahmet Kenan Bilgiç, bir yönetmen ve senaristtir. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç ile birlikte Aktris ve Hot Skull dizilerinde çalışmıştır.

Yabani dizisi Şebnem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yabani, Şebnem kimdir, kaç yaşında, nereli? Yabani Şebnem'in Instagram adresi ve rol aldığı diziler - Resim : 1

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in Hayatı

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, 7 Aralık 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası İranlı avukat ve annesi Türk olup Noterlik yapmaktadır. Babası İran Azerisi olduğu için soyadı Farsçada Güzelin Yolu anlamına gelmektedir1. 2006 yılından beri Ahmet Kenan Bilgiç ile evli olan Şebnem Hassanisoughi Bilgiç 59 kg ağırlığında ve 1,68 m boyundadır2.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in Eğitimi

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Ardından Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Şebnem Hassanisoughi Bilgiç; gitar, bateri ve mızıka da çalabilmektedir.

Yabani dizisi Şebnem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yabani, Şebnem kimdir, kaç yaşında, nereli? Yabani Şebnem'in Instagram adresi ve rol aldığı diziler - Resim : 2

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in Kariyeri

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, tiyatro çalışmalarına 2008 yılında Rita’nın Şarkısı adlı oyunla başladı. Daha sonra Yanlış Anlama, Leonce ile Lena, Akşam Yemeği ve Altı Buçuk gibi oyunlarda rol aldı. Oyuncu ayrıca birçok reklamda da yer aldı.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in televizyon kariyeri ise 2007 yılında Sessiz Gemiler dizisiyle başladı. Daha sonra Annem, Dantel, Kılıç Günü, Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Bana Artık Hicran De, Poyraz Karayel, Nefes Nefese ve Vatanım Sensin gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Yabani dizisinde Selin karakterini canlandıran oyuncu, dizide doğa ile uyumlu bir yaşam süren ve hayvanları koruyan bir veteriner hekim olarak izleyiciye sunuluyor.

Yabani dizisi Şebnem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yabani, Şebnem kimdir, kaç yaşında, nereli? Yabani Şebnem'in Instagram adresi ve rol aldığı diziler - Resim : 3

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in sinema kariyeri ise 2011 yılında Geriye Kalan filmiyle başladı. Bu filmde Sevda karakterini oynayan oyuncu, 12. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Daha sonra Eve Dönüş: Sarıkamış 1915, Bulantı, Siyah Karga, Kelebekler ve Lifeboat gibi filmlerde rol alan oyuncu, 2016 yılında Bulantı filmiyle 48. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.