Ya Çok Seversen 13.bölüm fragmanı (Final)

Kanal D'nin yaza damga vuran Ya Çok Seversin dizisi çok beğenildi. Ya Çok Seversen 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Ya Çok Seversen'in 30 Eylül'de Kanal D'de yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Ya Çok Seversin 13.bölüm fragmanı HD yayınlandı mı? Kanal D’de yayınlanacak olan başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilen konulardan biri oldu. Peki Ya Çok Seversen dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? Ya Çok Seversen 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edenler için tüm bu soruların yanıtı haberimizin detayında..

YA ÇOK SEVERSEN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ya Çok Seversen dizisi yeni bölümleriyle her Cumartesi saat 20:00'da Kanal D'de

YA ÇOK SEVERSEN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin sezona damgasını vuran dizisi Ya Çok Seversen 13.bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Ya Çok Seversen 13.bölüm fragmanı (Final) - Resim : 1

YA ÇOK SEVERSEN KONUSU NEDİR?

‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

YA ÇOK SEVERSEN OYUNCULARI KİMLER?

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi başarılı isimler de dikkat çekiyor.

Ya Çok Seversen 13.bölüm fragmanı (Final) - Resim : 2