Ya Çok Seversen 11. Bölüm 2. Fragmanı: Ateş’in İtirafı Leyla’yı Şoke Etti!

Kanal D’nin yeni dizisi Ya Çok Seversen’in 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ateş’in düğünde yaptığı itirafın ardından Leyla’nın kaçtığı ve Ateş’in onu aradığı görülüyor. Leyla’nın yardımına bir sürpriz isim yetişirken, Ateş’in çocuklarla ilgili aldığı karar herkesi şaşırtıyor. Ya Çok Seversen’in 11. bölümü 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Sitene Ekle

Ya Çok Seversen, bir baba ve kızının dramatik hikayesini anlatan yeni bir dizi. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebbuziya, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Durukan, Çelikkaya Özgün Akaçça, Lara Aslan, Adin Külçe Arven Yavuz gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını Kerem Çatay üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna Ali Balcı ve Beste Sultan Kasapoğulları oturuyor. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dizinin 11. bölüm 2. fragmanı ise merakla beklenen yeni gelişmeleri gözler önüne serdi. Fragmanda, Ateş’in düğünde yaptığı itirafın ardından Leyla’nın kaçtığı ve Ateş’in onu aradığı görülüyor. Leyla’nın yardımına bir sürpriz isim yetişirken, Ateş’in çocuklarla ilgili aldığı karar herkesi şaşırtıyor.

Fragmanda, Ateş’in düğünde Leyla’ya “Seni seviyorum” dediği anlar tekrarlanıyor. Leyla ise bu sözlere inanamayarak oradan uzaklaşıyor. Yolda giderken tanımadığı bir araca binen Leyla, kendisini kurtaran kişinin kim olduğunu öğrenince şok oluyor.

Ateş ise Leyla’yı bulmak için çabalarken, çocuklar da onun peşinden gidiyor. Ateş, çocuklara “Sizi bırakmayacağım” diye söz veriyor. Bu sözler üzerine çocuklar çok mutlu oluyor.

Öte yandan Figen, Ateş ile Leyla arasındaki gerçeği öğreniyor ve çok sinirleniyor. Figen, Ateş’e “Seninle evlenmeyeceğim” diye bağırıyor.

Ya Çok Seversen 11. bölümüyle 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin (Ateş), Hafsanur Sancaktutan (Leyla), Hatice Aslan (Figen), Şerif Erol (Kenan), Cemre Ebbuziya (Aleyna), Nazmi Kırık (Vural), Mine Kılıç (Cemile), Oğulcan Arman Durukan (Sarp), Çelikkaya Özgün Akaçça (Zeynep), Lara Aslan (Merve) gibi isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversen’in konusu nedir?

Ya Çok Seversen’in konusu şöyle: Ateş, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Ateş ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Ateş ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Ateş. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Ateş’in ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.