Worldcard sahiplerine Opet’te 150 TL ve üzeri akaryakıt alımına toplamda 25 TL hediye!

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt istasyonlarından Opet, Yapı Kredi Worldcard sahiplerine müjdeli haberi verdi. Akaryakıt kampanyasına göre Opet istasyonlarından Worldcard ile tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişler için toplamda 25 TL puan kazanabilirsiniz…

Worldcard sahiplerine Opet’te 150 TL ve üzeri akaryakıt alımına toplamda 25 TL hediye!

Harcama yaparken para ve puan kazanmak isteyenlere Yapı Kredi’den sevindiren haber geldi. Yapı Kredi ile Opet arasında yapılan anlaşma kapsamında Worldcard sahiplerine Opet istasyonlarında yapacakları harcamalar için hediye puan verilecek. Opet Worldcard ile her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapılan her 150 TL ve üzeri akaryakıt alımına 5 TL hediye verilecek. Opet Worldcard sahipleri bu sayede toplamda 25 TL’ye kadr Opet Puan kazanma imkanına sahip olabilecek.

Opet Worldcard 25 TL Puan Hediye Ediyor

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiler Opet ve Worldcard resmi web siteleri üzerinden duyuruldu. Bu kapsamda Opet Worldcard sahipleri her 150 TL ve üzeri akaryakıt alımlarında anlaşmalı Opet istasyonlarında geçerli 5 TL hediye kazanabilecek. Worldcard müşterileri bu kampanyadan 5 kere yararlanabilecek ve toplamda 25 TL Opet Puan elde edebilecek. Söz konusu Opet puanlar ise anlaşmalı Opet istasyonlarında harcanabilecek. Worldcard resmi web sitesinde yer alan kampanya duyurusu akaryakıt harcaması yaparken puan kazanmak isteyen vatandaşları heyecanlandırmaya yetti.

Opet Worldcard Kampanya Koşulları

Worldcard sahiplerine Opet’te 150 TL ve üzeri akaryakıt alımına toplamda 25 TL hediye! - Resim : 1

Her ay Opet akaryakıt istasyonlarından tek seferde yapılan her 150 TL ve üzeri akaryakıt alımlarına anında 5 TL Opet puan hediye edilecek. Bu kampanya 01.08.2022 tarihinde başlayıp 31.08.2022 tarihine kadar geçerli olacak. Worldcard müşterileri kazandıkları Opet puanları harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’a yüklenmiş olarak kullanabilecek. Opet Worldcard sahiplerinin Opet Puan kazanabilmeleri için anlaşmalı Opet istasyonlarından yaptıkları akaryakıt alımlarını, istasyondan çıkmadan, otomasyondan gelen alım bilgisi ile eşleştirerek Opet Worldcard ile ödemeleri gerekiyor.

Toplamda 25 TL Opet Puan kazanan müşteirler, bunları sadece anlaşmalı Opet istasyonlarından alacakları akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilecek. Harcamalar bir takvim ayı üzerinden hesaplanacak. Opet istasyonlarında akaryakıt pompa satış fiyatları üzerinden indirim yapıldığı zaman Opet Puan kazanılamayacak ve bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemeyecek.

Etiketler: world card, opet