WhatsApp, kullanıcılarının memnuniyetlerini arttırmak adına harekete geçti! İki yeni özellik geliyor!

Dünya genelinde birçok vatandaş tarafından tercih edilen uygulamaların başında gelen WhatsApp, iki yeni özelliğini daha test etmeye başladı. İşte WhatsApp’ın test aşamasında olan yeni özellikleri…

WhatsApp, kullanıcılarının memnuniyetlerini arttırmak adına harekete geçti! İki yeni özellik geliyor!

Akıllı cihaz kullanımının artması ile birlikte birçok girişimci firma sosyal medya uygulamaları geliştirerek kullanıcıların erişimlerine açtı. Hem iOS hem de Android tabanlı akıllı cihazların mağazalarında binlerce uygulamaya rastlamak mümkünken güvenlik sistemleri ve kullanım özellikler diğerlerine göre daha cazip olan uygulamalar, bugün yaratıcılarına servetler kazandırmaya başladı.

Seneler önce de kullanılan ancak akıllı cihazların kullanımlarının yayılması ile birlikte herkes tarafından çok daha kolay erişilebilecek duruma gelen sosyal medya uygulamaları, bugün yalnızca bir haberleşme platformu olarak değil, iş veya eğitim planlamalarının yapılabilmesi adına da tercih edilmeye başlandı. Grup konuşmalarına izin vermesi, sesli ve görüntülü konuşmayı desteklemesi, dosya paylaşımına erişim imkanı sağlaması gibi özellikleri sayesinde sektörde parlayan uygulamalardan birisi de WhatsApp oldu.

Facebook ve Instagram’ın da sahibi olan Meta tarafından satın alınan ve satın alma sürecinin ardından birçok farklı özelliği ile kendisini geliştirmeye devam eden WhatsApp uygulaması, sene başından bu yana çeşitli güncellemeler ve yeni özellikler ile adından söz ettirmeyi başardı. Kullanıcı sayısı milyarları bulan ve bu kullanım alışkanlığına en iyi şekilde karşılık vermek isteyen WhatsApp, yakın zaman içerisinde erişime açacak olduğu düşünülen iki yeni özelliği için test çalışmalarına başladı. WhatsApp’ın yeni özellikleri, mevcut kullanıcılarını şimdiden heyecanlandırdı.

ORTAK HESAP ÖZELLİĞİ TESTE GİRDİ!

WhatsApp, kullanıcılarının memnuniyetlerini arttırmak adına harekete geçti! İki yeni özellik geliyor! - Resim : 1

WhatsApp bir süredir üzerinde çalıştığı ilk özelliğin “Ortak Hesap” olarak adlandırıldığı öğrenildi. Şu an masaüstü kullanımına da uygun olan ancak bir hesabın tek bir cihaza bağlanmasına olanak sağlayan WhatsApp’ın, yeni özellik ile birlikte birden fazla cihazda kullanılabileceği ileri sürüldü.

RAHATSIZ ETMEYİN MODU BETA KULLANICILARININ ERİŞİMLERİNE AÇILDI!

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı ve Beta kullanıcılarının erişimlerine açmış olduğu bir diğer özellik ise “Rahatsız Etmeyin” modu olarak duyuruldu. Bu yeni özellik ile birlikte kullanıcıların istemedikleri zamanlarda sesli aranamayacakları ve sistemin otomatik olarak çağrıyı reddedeceği öğrenildi. Bu red durumundan ise aramayı gerçekleştiren kişinin haberinin olmayacağı bildirildi.

Etiketler: whatsapp, yeni özellik