Warner Music ile Anlaşması Sonucu Dünyaya Açılan Aleyna Tilki'den Bir Başarı Daha: O Dergiye...

Henüz çocuk yaşta katıldığı Yetenek Sizsiniz isimli yarışma programı ile kamera önü macerasına başlayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni bir başarıya daha imza attı. Dünyanın müzik otoritesi olarak görülen bir dergiye röportaj veren ünlü şarkıcı, adeta düşman çatlattı. İşte Aleyna Tilki’nin büyük başarısına ilişkin ayrıntılar…

Warner Music ile Anlaşması Sonucu Dünyaya Açılan Aleyna Tilki'den Bir Başarı Daha: O Dergiye...

Çocuk yaşlarda başladığı şarkıcılık kariyerini genç bir kadın olarak sürdüren Aleyna Tilki, yurtdışına açılma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü isimler ile yeni çalışmalar yapmış olan Aleyna Tilki, bu kez de dünyaca bilinen bir dergiye röportaj veren ilk Türk olmayı başardı.

Warner Music Group ile Anlaşma İmzalamıştı!

Genç yaşına rağmen geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Aleyna Tilki, zaman zaman yaşça büyük meslektaşları tarafından ti’ye alınsa da zirveye giden yolda emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. Hedefinin, yalnızca Türkiye ile sınırlı olmadığını her fırsatta dile getiren Aleyna Tilki, hedefini gerçekleştirmek adına önemli bir adım atmış ve geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü şarkıcılar ile çalışan Warner Music Group ile anlaşma imzalamıştı.

Warner Music ile yaptığı anlaşma sonucunda kendisine olan güveni daha da yerine gelen ve kendisini sürekli eleştiren meslektaşlarına konuşmadan cevap vermiş olan Aleyna Tilki, Dua Lipa ve Diplo’nun iş birliğinde hazırlanan Retrograde isimli parçasını çıkarmıştı.

Dillon ile Bir Araya Geldi!

Warner Music ile Anlaşması Sonucu Dünyaya Açılan Aleyna Tilki'den Bir Başarı Daha: O Dergiye... - Resim : 1

Warner Music ile yaptığı anlaşma sonrasında Dua Lipa ve Diplo’nun iş birliğinde düzenlenen Retrograde isimli ilk teklisi ile büyük yankı uyandıran genç şarkıcı Aleyna Tilki, bunun ile yetinmeyerek yurtdışı kariyerini ilerletmek adına yeni atılımlarda bulundu.

Dua Lipa ve Diplo’dan sonra Dillon Francis ile bir araya gelen güzel şarkıcı, kısa süre önce “Real Love” isimli şarkısını yayınladı. Birçok kişi tarafından eleştiri alan Aleyna Tilki, daha fazla kişi tarafından da övgülere boğuldu.

Genç Şarkıcıdan Bir Başarı Daha!

Yurtdışında oluşturmak istediği kariyeri için var gücü ile çalıştıran ve sürekli olarak kendisini geliştirmeye çalıştığını söyleyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni bir başarıya daha imza attı. Tilki, dünyanın müzik otoritesi olarak tanımlanan Billboard isimli müzik dergisine röportaj veren ilk Türk şarkıcı oldu.

Etiketler: aleyna tilki