Vodafone Kullanıcılarının Dikkatine: Kodu Girene 30 GB İnternet Hediye!

Türkiye genelinde milyonlarca aboneye sahip olan Vodafone, Akbank ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdiğini ve nihayetinde de yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Yalnızca Vodafone kullanıcısı tüketicileri kapsayan yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte yeni kampanyaya ilişkin haberin devamı…

Vodafone Kullanıcılarının Dikkatine: Kodu Girene 30 GB İnternet Hediye!

Giderek dijitalleşene yeni dünya düzeni, bir telefonu yalnızca telefon olmaktan çıkararak bambaşka bir noktaya getirdi. Önceleri yalnızca haberleşmek için kullanılan teknolojik cihaz, son yıllarda bankacılık işlemleri, okul- iş hayatı ve daha pek çok alanın baş kahramanı olarak karşımıza çıkıyor.

İnternet kullanımının yayılması, yeni aplikasyonların kurulması ve zamandan tasarruf etme isteğinin doğması ile birlikte hem kısa hem de uzun vadede birçok işin hallolmasını sağlayan akıllı cihazlar, GSM firmalarının da düzenledikleri tarifeleri konuşma veya mesajlaşma faydalarına göre değil daha çok internet faydalarına göre planlamalarını sağladı. Bu kapsamda tüketicilerin internet faydalarını arttırmak isteyen Vodafone, bir yeni kampanya daha geliştirdiğini ve söz konusu kampanyadan yalnızca mevcut müşterilerinin yararlanabileceğini duyurdu.

Vodafone İnternet Kampanyası 2022

Ülke genelinde milyonlarca tüketici tarafından tercih edilen ve günden güne de müşteri sayısını katlamayı başaran Vodafone, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanya kapsamında Akbank ile iş birliği yaptığını açıklayan banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vodafone- Akbank iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan yeni kampanyaya göre mevcut Vodafone kullanıcısı tüketicilerin, Vodafone aracılığı ile Akbank’ın bünyesine dahil olmaları durumunda ilgili başvuru sahiplerine 30 GB’lık internet hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Vodafone İnternet Kampanyasının Ayrıntıları

Vodafone Kullanıcılarının Dikkatine: Kodu Girene 30 GB İnternet Hediye! - Resim : 1

Vodafone- Akbank iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan GB hediyeli yeni kampanyadan, yalnızca bireysel müşteriler faydalanabileceklerdir. Söz konusu kampanya katılım tarihinden itibaren 3 ay geçerli olup, her ay 10 GB, toplamda 30 GB internet hediyesinin tanımlanmasını sağlayacaktır. Hali hazırda Akbank’lı olan Vodafone kullanıcıları ise kampanyadan yararlanamayacaklardır.

Vodafone’un İnternet Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vodafone- Akbank iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan toplamda 30 GB internet hediyeli yeni kampanyaya katılmak için öncelikle Vodafone Yanımda uygulamasından davet kodu alınmalı, sonrasında ise davet kodu aracılığı ile Akbank’ın mobil uygulamasına giriş yapılmalıdır.