Vatandaşların bu harcamaları devlet bankası tarafından faizsiz 6 ay taksitlendirilecek! 31 Aralık son tarih!

Vatandaşların ilgili sektörde yapacakları peşin harcamalarına faizsiz 6 ay taksitlendirme imkanı sunulacak. Vakıfbank’tan duyuruldu! 31 Aralık 2022 son başvuru tarihi…

Vatandaşların bu harcamaları devlet bankası tarafından faizsiz 6 ay taksitlendirilecek! 31 Aralık son tarih!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Vakıfbank’tan faizsiz 6 aya kadar taksitlendirme fırsatları sunuluyor. 1 Eylül – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, tek seferde yapılacak 100 TL – 10.000 TL arasındaki peşin harcamalarda geçerli olacak.

Son dönemde vatandaşların artan ihtiyaçlarına yönelik kolay ödeme seçeneklerinin ve nakit desteklerinin sunulmasının ardından vatandaşların birçok avantajdan yararlanması hedefleniyor. İlgili sektörde yapılacak peşin harcamalarda geçerli olacak.

FAİZSİZ 6 AY TAKSİTLENDİRME FIRSATI!

Vatandaşların bu harcamaları devlet bankası tarafından faizsiz 6 ay taksitlendirilecek! 31 Aralık son tarih! - Resim : 1

Vakıfbank Worldcard ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar, ulaşım sektöründe tek seferde yapılacak 100 TL ile 10.000 TL arasındaki peşin bilet harcamalarına faizsiz 6 ay taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Bu sayede vatandaşların borçlarını çok daha rahat bir şekilde ödemeleri sağlanması hedefleniyor.

Yapılacak alışverişlerin taksitlendirilmesi için alışverişten en az 1 gün sonra VakıfBank Mobil ve internet bankacığı ya da müşteri iletişim merkezi kanalı üzerinden taksit talebinin iletilmesi gerekiyor. Taksitlendirilmek istenen peşin işlem, dönem içi işlemlerde yer almalı ve ekstre kesilmemiş olması gerekmektedir.

ULAŞIM SEKTÖRÜ PEŞİN HARCAMALARINDA GEÇERLİ!

Ulaşım sektörü peşin harcamalarında faizsiz 6 taksit fırsatı sunuluyor. 1 Eylül – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında ulaşım sektöründe tek seferde yapılacak peşin bilet harcaması kapsamında 6 ay faizsiz taksitlendirme seçeneklerinin uygulanması hedefleniyor. Taksitlendirme işlemi için kart takip statüsünün normal olması gerekmektedir. Bir dönem ve üzeri gecikmede bulunan kartlar ise uygulama kapsamı dışında bırakılmıştır.

İdari ya da kanunu takibe alınmış kart sahiplerinin kampanyadan yararlanmaları mümkün değildir. Vakıfbank Mobil, internet bankacılığı veya müşteri iletişim merkezi üzerinden vatandaşların ulaşım sektörü peşin harcamalarında faizsiz olarak 6 aya kadar taksitlendirme seçeneklerinden yararlanmaları mümkündür. Ek kart, sanal kart ve asıl kart ile yapılan alışverişler ayrı ayrı taksitlendirilmektedir. Bu kapsamda sadece ilgili dönemde ve sektörde geçerli harcamalar kampanya kapsamında yer alacaktır.  

Etiketler: vakıfbank, kampanya