Vakıfbank’tan üç taşıt kredisi haberi arka arkaya geldi! İster yeni; ister eski; ister çevreci otomobil alın! Faizler yalnızca yüzde 1,59’dan başlıyor!

Taşıt kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi kullanım olanağı Vakıfbank isimli kamu bankasından geldi. Faizleri yüzde 1,59’a kadar düşüren Vakıfbank, üç farklı taşıt kredisi paketini açıkladı.

Vakıfbank’tan üç taşıt kredisi haberi arka arkaya geldi! İster yeni; ister eski; ister çevreci otomobil alın! Faizler yalnızca yüzde 1,59’dan başlıyor!

Taşıt sektöründe gerek sıfır gerekse ikinci el otomobil fiyatlarının gitgide yükselmesi ve yükselen fiyatların ardından vatandaşların otomobil erişimine günden güne uzaklaşmaya başlaması, banka kredilerini daha da kıymetli hale getirdi. Bu bağlamda vatandaşlar sürekli olarak taşıt kredisi faiz oranlarını dikkatle takip etmeye başlamışken; bazı bankalar, taşıt kredisi faiz oranlarını kasım ayı itibariyle aşağıya çekti. O bankalardan biri olan Vakıfbank, güncel faiz oranlarını açıkladı.

Bir kamu bankası olması nedeniyle taşıttan konuta; ihtiyaçtan eğitim harcamalarına kadar her türlü harcama kaleminde kullanılacak kredilerde en düşük faiz oranlarını sağlayan bankalar arasında yer alan Vakıfbank, kasım ayı itibariyle kredi faiz oranlarında daha da indirime gitti. Özellikle birinci el ve ikinci el otomobil alacak vatandaşları ilgilendiren bu faiz indirimi kapsamına yeni bir araç kategorisini de dahil eden Vakıfbank, son zamanların gözdesi elektrikli otomobil alımı için kredi paketi hazırladı.

VAKIFBANK, TAŞIT KREDİSİNDE FAİZ ORANLARINI DİBE ÇEKTİ

Vakıfbank’tan üç taşıt kredisi haberi arka arkaya geldi! İster yeni; ister eski; ister çevreci otomobil alın! Faizler yalnızca yüzde 1,59’dan başlıyor! - Resim : 1

Taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’dan başlatan Vakıfbank, taşıt kredileri kapsamında sıfır otomobillerde aracın nihai fatura bedeli; ikinci el taşıtlarda aracın kasko değeri üzerinden belirlenmek koşuluyla uzun vadeli krediler sağlamaya başladı. Bu kapsamda değeri 400 bin TL’ye kadar olan taşıtlar için değerinin yüzde 70’i kadar kredi kullanımı sağlayan Vakıfbank, değeri 400 bin TL’yi aşan ve 800 bin TL’ye kadar varan araçlar için yüzde 50; değeri 800 bin TL’yi aşan ve 1 milyon 200 bin TL’ye kadar varan araçlar için yüzde 30; değeri 1 milyon 200 bin TL’yi aşan ve 2 milyon TL’ye kadar varan araçlar için ise yüzde 20 kredi kullanımını 48 aya kadar vade ile mümkün hale getirdi.

VAKIFBANK, ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERİ TAŞIT KREDİSİ KAPSAMINA ALDI

Son zamanların gözde otomobilleri olan elektrikli ya da doğa dostu hibrit otomobillerin alımlarını destekleyen bir kredi paketi de devreye sokmuş olan Vakıfbank, bu kapsamda ‘Doğa Dostu Taşıt Kredisi’ kampanyasını başlattı. Hem sıfır hem de 2. el çevreci araçlar için aynı şartlarda kredi kullanım özelliği sağlayan Vakıfbank, bu kredi paketine özel olarak kaskonun bankadan yapılması zorunluluğunu kaldırdı. Öte yandan Vakıfbank, bu krediden yalnızca araç ruhsatı üzerinde elektrikli veya hibrit ibaresi bulunan araç alımı yapabilecek olan kişilerin yararlanabileceğini duyurdu.