Vakıfbank’tan nakde ihtiyacı olanlara çağrı! İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Maaşınızı taşıyın, yüzde 1,55’ten kredi çekin

Artan ihtiyaçlara karşılık ihtiyaç kredisi sunan Vakıfbank, şimdilerde ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını düşürdü. Yeni faiz oranlarını açıklayan Vakıfbank, aynı zamanda ihtiyaç kredisi paketinin avantajlarını da duyurdu.

Vakıfbank’tan nakde ihtiyacı olanlara çağrı! İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Maaşınızı taşıyın, yüzde 1,55’ten kredi çekin

Son zamanlarda artan yaşam maliyetine de paralel olarak artış göstermeye başlamış olan ihtiyaç kredisi kullanımları bankaların bu alanda sık sık çalışmalar gerçekleştirmesini zorunlu hale getirdi. Öyle ki pek çok banka ihtiyaç kredilerini bir bir kampanyaya sokmaya başladı. O bankalardan biri olan Vakıfbank, kasım ayı itibariyle ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattığını duyurdu.

Bir kamu bankası olması nedeniyle kredi kullanımlarında esnek ödeme planlarından düşük faize kadar pek çok avantaj yaratan Vakıfbank, şimdilerde avantajlarını daha da artırmaya başladı. Yeni yıl öncesinde artan ihtiyaçları gidermek için müşterileri başta olmak üzere tüm vatandaşlara sağladığı ihtiyaç kredisinin avantajlarını artırmış olan Vakıfbank, yeni avantajlarını geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği yazılı duyuru kamuoyuna bildirdi.

VAKIFBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLATTI

Vakıfbank’tan nakde ihtiyacı olanlara çağrı! İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Maaşınızı taşıyın, yüzde 1,55’ten kredi çekin - Resim : 1

Tüm bireysel ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin bilgi veren Vakıfbank, gerçekleştirdiği yazılı duyuruda; “Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde” ifadelerine yer vererek kampanyaya ilişkin bilgi verdi. Aynı zamanda mobil bankacılık ve diğer dijital bankacılık hizmetleri üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu kabul eden Vakıfbank, bu başvurulara ilişkin de bilgi verdi.

Şimdilerde mobil bankacılık sisteminden telefon bankacılığına kadar pek çok dijital bankacılık aracından ihtiyaç kredisi başvurularını kabul eden Vakıfbank, SMS ile kredi başvurusu yapmayı da mümkün hale getirdi. SMS ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için duyurusunda bir bilgilendirmeye de yer veren Vakıfbank, bu bilgilendirmede; “Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

VAKIFBANK’TA GERİ ÖDEMELER ESNEDİ, FAİZLER DÜŞTÜ

Vakıfbank’tan nakde ihtiyacı olanlara çağrı! İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Maaşınızı taşıyın, yüzde 1,55’ten kredi çekin - Resim : 2

Kampanyası kapsamında ilk olarak geri ödemelere el atan Vakıfbank, ödeme erteleme dönemini resmen başlattı. Yeni yıl öncesi çekilen kredilerin ödemesini yeni yılda başlatacağını duyuran Vakıfbank, aynı zamanda dileyen müşterilerinin; “aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli” ödemeler yapabileceğini bildirdi. Öte yandan Vakıfbank, güncel faiz oranını da açıkladı.

İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi faiz oranlarını düşüren Vakıfbank, kredi kampanyası boyunca aylık akdi faiz oranının yüzde 1,55’ten başlayacağını belirtti. Faiz oranının kişinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna göre değişebileceğini bildiren Vakıfbank, aynı zamanda bankası çatısı altında maaş alıp almama durumuna göre değişiklik gösterebileceğinin de altını çizdi.