Vakıfbank'tan ev yenileme parasına satılık konut ilanı! Ankara'da 1+1 daire 160 TL!

Ülkemizin önemli kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde artan konut fiyatlarına karşın tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer aldı. Banka, elinde bulunan 3 icralık daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan yeni ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Vakıfbank'tan ev yenileme parasına satılık konut ilanı! Ankara'da 1+1 daire 160 TL!

Vakıfbank Ankara- Beypazarı ve Ankara- Çubuk bölgelerinde bulunan icralık daireleri satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası satılık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 1+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk gayrimenkulün, Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan 1+1 büyüklüğünde bir daire olduğu öğrenildi. Kamu bankası söz konusu satılık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan 1+1 dairenin kullanım alanı 78 metrekare olarak ölçüldü. Krediye uygun olmayan dairenin Ayvaşık Mahallesi’nde olduğu belirtilirken, ihale başlangıç bedeli 160 bin TL olarak duyuruldu. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Vakıfbank- Beypazarı şubesine 8 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank'tan ev yenileme parasına satılık konut ilanı! Ankara'da 1+1 daire 160 TL! - Resim : 1

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün de Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunduğu ve 2+1 büyüklüğünde bir daire olduğu öğrenildi. Kamu bankası söz konusu satılık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan 2+1 dairenin kullanım alanı 100 metrekare olarak ölçüldü. Krediye uygun olmayan dairenin Ayvaşık Mahallesi’nde olduğu belirtilirken, ihale başlangıç bedeli 115 bin TL olarak duyuruldu. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Vakıfbank- Beypazarı şubesine 5 bin 750 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk gayrimenkulün, Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunan 3+1 büyüklüğünde bir daire olduğu öğrenildi. Kamu bankası söz konusu satılık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan 3+1 dairenin kullanım alanı 136 metrekare olarak ölçüldü. Krediye uygun olan dairenin Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde olduğu belirtilirken, ihale başlangıç bedeli 600 bin TL olarak duyuruldu. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Vakıfbank- Çubuk şubesine 30 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

Etiketler: vakıfbank, konut